Μάνατζερ Ελληνικού πρωταθλήματος - Ελληνικό παιχνίδι μάνατζερ ποδοσφαίρου

Ελληνικό παιχνίδι μάνατζερ ποδοσφαίρου

Όταν ξεθάβουμε τέτοια παιχνίδια είναι η καλύτερή μας. Πρόκειται για ένα ελληνικό παιχνίδι μάνατζερ ποδοσφαίρου του 1994! Ο Έλληνας δημιουργός του, Παναγιώτης Τριανταφύλλου, έφτιαξε αυτό το παιχνίδι που αποτελείται από τις τρεις πρώτες κατηγορίες (Α, Β και Γ Εθνική).

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να γίνεις ένας πετυχημένος προπονητής ξεκινώντας το παιχνίδι με ομάδα από τη 3η κατηγορία με σκοπό να φτάσεις όσο πιο ψηλά μπορείς. Από αυτή την κατηγορία προσπαθείς να φτιάξεις μια φήμη έτσι ώστε να ενδιαφερθούν για σένα και άλλες ομάδες.  Έτσι όταν το συμβόλαιό σου τελειώσει μπορεί να σε ζητήσουν από άλλη ομάδα ή και να συνεχίσεις στην ίδια.


Δωρεάν ελληνικό μάνατζερ ποδοασφαίρου


Υπάρχουν και άλλες ωραίες εκπλήξεις μέσα στο παιχνίδι, όπως να παίξεις ΠΡΟΠΟ, Ιππόδρομο και να τζογάρεις υπέρ της ομάδας σου! Υπάρχει ένα εύχρηστο Manual του παιχνιδιού που θα σου λύσει κάθε απορία.


Δωρεάν ελληνικό μάνατζερ ποδοασφαίρου


Σημαντικό: Σε αυτή την έκδοση δεν μπορείτε να κάνετε save το παιχνίδι! Προσπάθησα να βρω τον δημιουργό του παιχνιδιού αλλά ήταν πολύ δύσκολο. Αν έχετε κάποιες πληροφορίες περί εκδόσεως που μπορούμε να κάνουμε save θα ήταν ευχάριστο να το μοιραστείτε μαζί μας.

Έχουμε καταπληκτικά νέα! Τελικά, βρέθηκε ο δημιουργός του παιχνιδιού, και για την ακρίβεια μας βρήκε ο ίδιος, και μαντέψτε! Μας διαθέτει ολόκληρο το παιχνίδι με δυνατότητα save, και δε φτάνει μόνο αυτό, το 1996 κυκλοφόρησε και η δεύτερη έκδοση του μάνατζερ, η οποία βρίσκεται και αυτή εντελώς δωρεάν στο παρακάτω download link.

Εσύ, το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να κατεβάσεις το αρχείο, να ανοίξεις τον φάκελο, και να επιλέξεις για την πρώτη έκδοση του παιχνιδιού το αρχείο MEP1.bat, και για τη δεύτερη έκδοση το αρχείο MEP2.bat.

Καλά παιξίματα!  

Έκδοση: 1.0
Μέγεθος: 122 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Παναγιώτης Τριανταφύλλου 
Πηγή: dwrean.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal