AIMP - Εξαιρετική εφαρμογή αναπαραγωγής ήχου με πρακτικά εργαλεία που το απογειώνουν

Δωρεάν player με έξτρα πρακτικά εργαλεία


To AIMP είναι μία από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές αναπαραγωγής ήχου που έχω δοκιμάσει. Είναι όμορφα σχεδιασμένο και διαθέτει τέτοια χαρακτηριστικά γνωρίσματα που το καθιστούν την ιδανική επιλογή ως το βασικό σου media player.

Μπορείς να οργανώσεις τα MP3 σου σε μια μουσική βιβλιοθήκη, να επεξεργαστείς ετικέτες εφόσον είναι αναγκαίο και να τα απολαύσεις σε εξαιρετική ποιότητα ήχου. Επιπλέον, περιλαμβάνει εργαλείο μετατροπής ήχου σε διάφορα φορμάτ, και εργαλείο εγγραφής ήχου. 

Προσφέρει επίσης όλες τις στάνταρ λειτουργίες αναπαραγωγής: έναν ισοσταθμιστή 18κάναλο εκουαλάϊζερ, εφέ απεικόνισης, ένα ξεχωριστό παράθυρο για να δεις τις τρέχουσες playlist σου, fading effect κτλ.

Υπάρχουν και πάρα πολλά έξτρα πρόσθετα που εμπλουτίζουν το πρόγραμμα λειτουργικά αλλά και στιλιστικά: Extra plugins. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι εκτός από εφαρμογή για PC, υπάρχει διαθέσιμο και για Android συσκευές, όπως και Portable εκδόσεις. 

Έκδοση: 5.30.2530
Μέγεθος: 18.1 ΜΒ
Λειτουργικό σύστημα: Windows All /Android 6+
Κατασκευαστής: AIMP DevTeam 
Πηγή: aimp.ru
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
 
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal