Διερμηνευτής της ΓΛΩΣΣΑΣ 1.5.1 - Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον

Ο Διερμηνευτής της ΓΛΩΣΣΑΣ είναι ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον ανάπτυξης αλγορίθμων σε μορφή ψευδοκώδικα, ειδικά σχεδιασμένο για τη ΓΛΩΣΣΑ προγραμματισμού που διδάσκεται στα πλαίσια του μαθήματος Ανάπτυξη εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον (ΑΕΠΠ) της Γ΄ Γενικού Λυκείου.
Είναι εγκεκριμένος από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο ως κατάλληλος για εργαστηριακή χρήση στη Β/θμια εκπαίδευση και έχει διατεθεί σε όλα τα σχολεία μέσω του πακέτου Αλγοριθμική και Προγραμματισμός του ΥΠΕΠΘ.
Εαν θέλετε επιπλέον βοήθεια για την λειτουργία του προγράμματος κάντε κλικ εδω. 

Έκδοση: 1.5.1
Μέγεθος: 1.5 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All 
Κατασκευαστής: Άλκης Γεωργόπουλος 
Πηγή: users.sch.gr/alkisg
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

   Download
Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Φοβερό πρόγραμμα! Το να μπορείς να ελέγχεις σύντομα το αποτέλεσμα είναι πολύ αποτελεσματικό. Βέβαια από την άλλη, χάνεις την παραδοσιακή λογική του χαρτιού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετικό και εποπτικότατο . Το είχα δοκιμάσει στις πρώτες εκδόσεις του . Πολλά ευχαριστώ στον δημιουργό του προγράμματος αλλά και στο site .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Εδώ μπορείτε να αφήσετε το σχόλιό σας μόνο Επώνυμα
- Απαγορεύονται τα Greeklish! Ο σχολιασμός πρέπει να είναι μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κάνετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"