«Δημιουργός Διαγραμμάτων Ροής» - Δωρεάν εφαρμογή ανάπτυξης αλγορίθμων

Δωρεάν εφαρμογή ανάπτυξης αλγορίθμων

Ο «Δημιουργός Διαγραμμάτων Ροής» είναι μια δωρεάν εφαρμογή σε ένα περιβάλλον ανάπτυξης και εκτέλεσης αλγορίθμων απευθείας σε μορφή διαγραμμάτων ροής.

Ο εξελληνισμός, η βελτίωση της διεπιφάνειας χρήσης και διάφορες πρόσθετες λειτουργίες, υλοποιήθηκαν από τον Δρ. Τσέλιο Νικόλαο. Κάντε κλικ εδω για να κατεβάσετε το εγχειρίδιο χρήσης στα Ελληνικά.

Αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο για τα πρώτα βήματα των μαθητών στην αλγοριθμική, όπου είναι απαραίτητη η χρήση διαγραμμάτων ροής.

Το πρόγραμμα «Δημιουργός Διαγραμμάτων Ροής» επιτρέπει την εκτέλεση αλγορίθμων με οπτικό τρόπο. Ο τρόπος χειρισμού είναι πολύ απλός.

Σημείωση: Όσοι έχετε Windows 10 ίσως συναντήσετε προβλήματα ασυμβατότητας με την εφαρμογή. Για να λυθεί το πρόβλημα, στο αρχείο εγκατάστασης που θα κατεβάσετε, κάντε δεξί κλικ->Ιδιότητες, και από το μενού συμβατότητα επιλέξτε τα Windows XP (service pack 3).

Έκδοση: 3.021
Μέγεθος: 2.4 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Yuri Margolin
Πηγή: www.ecedu.upatras.gr/flowchart
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus