Avi2Dvd - Δωρεάν πρόγραμμα για μετατροπή αρχείων βίντεο σε DVD

Φτιάξε DVD από αρχεία βίντεο διαφόρων τύπων


Το Avi2Dvd είναι πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα, κατασκευασμένο από την trustfm, μια ελληνική εταιρία κατασκευής λογισμικού με τον Έλληνα one man show προγραμματιστή Αναστάσιο Καρύδη.

Το Avi2Dvd είναι ένα δωρεάν εργαλείο με το οποίο μπορείς να πάρεις αρχεία βίντεο τύπου AVI, MKV, MP4, WMV, DVD και OGM, και να τα μετατρέψεις σε αρχεία VCD, SVCD και DVD.

Επίσης, μπορείς να ενσωματώσεις υπότιτλους και να φτιάξεις ωραία εισαγωγικά μενού για τα DVD χωρισμένη η ταινία σε κεφάλαια (Chapters), όπως τo ίδιο μπορείς να κάνει και με τους υπότιτλους που θα βάλεις (αν είναι παραπάνω από ένας). Τέλος, μπορείς να προσθέσει παραπάνω από ένα αρχείο ήχου σε μια ταινία. Με λίγα λόγια, φτιάχνεις όμορφα εισαγωγικά DVD, σαν αυτά που αγοράζεις από το εμπόριο, που έχουν μια πιο επαγγελματική υφή.

Μιας και είναι ελληνικής κατασκευής, το Avi2Dvd διατίθεται εξ'ολοκλήρου και στην ελληνική γλώσσα.

Σημαντικό: Το πρόγραμμα έχει να αναβαθμιστεί εδώ και αρκετό καιρό, αλλά σε επικοινωνία με τον δημιουργό του, μας ανέφερε ότι δουλεύει απροβλημάτιστα στα Windows 10.

Έκδοση: 0.6.4
Μέγεθος: 35.5 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Αναστάσιος Καρύδης
Πηγή: trustfm.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram