WeTransfer - Η λύση στην αποστολή μεγάλων αρχείων με Email

στείλε μεγάλα αρχεία μέσω email
Πόσοι από εμάς δεν προσπαθήσαμε να στείλουμε email σε έναν φίλο μας, το οποίο περιείχε ένα μεγάλο συνημμένο αρχείο και η αποστολή του ήταν αδύνατη; Είναι γνωστό ότι μέσω email μπορούμε να στείλουμε μόνο μικρού μεγέθους αρχεία, όπως έγγραφα, κάποιες φωτογραφίες και το πολύ κάποιο μικρό βιντεάκι.

Πρόσφατα είδαμε ακόμα μία εκπληκτική web εφαρμογή που κάνει την ίδια δουλειά και είναι το Smash

Πλέον η λύση ακούει στο όνομα Wetransfer. Πρόκειται για μια online εφαρμογή μέσω της οποίας μπορούμε να στείλουμε αρχεία μεγέθους έως και 2 GB.
Η χρήση της εφαρμογής είναι πολύ απλή και δεν θα δυσκολευτούμε καθόλου, απλά επιλέγουμε το αρχείο που θα στείλουμε, πληκτρολογούμε το email στο οποίο θα σταλεί το αρχείο (μέχρι και 20 e-mail), γράφουμε το δικό μας email, για να ξέρει ο παραλήπτης από που ήρθε, και αν θέλουμε γράφουμε ένα μικρό κείμενο/μήνυμα για να διαβάσει ο παραλήπτης. 

Στη συνέχεια, το αρχείο θα σταλεί στο email του παραλήπτη με το λινκ του αρχείου για να το κατεβάσει. Υπόψη πως το αρχείο θα παραμείνει online για μία εβδομάδα, μετά θα διαγραφεί.

Επίσης, εκτός της λύσης μέσω email, υπάρχει η επιλογή για direct link (άμεσου συνδέσμου), αρκεί να πατήσουμε το κουμπί με τις τρεις τελίτσες (...) και να επιλέξουμε την αποστολή μέσω Get transfer link όπως ονομάζεται. Δείτε τη φωτογραφία: 





Πήγαινε στην εφαρμογή: WeTransfer


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram