Εδώ ψάχνεις...

Free TvDB 5.33 - Δωρεάν βάση δεδομένων για τηλεοπτικές σειρές

Κυριακή, 3 Ιουλίου 2016


Το TvDB (Tv DataBase) όπως λέει και το όνομα του είναι μια βάση δεδομένων με πληροφορίες από τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και κινούμενα σχέδια. Η βάση δεδομένων αντλείται από την ιστοσελίδα thetvdb.com και υποστηρίζει 32 γλώσσες (και ελληνικά αν υπάρχουν διαθέσιμα). 

Επίσης, διαθέτει και κουμπί «Watched» για κάθε επεισόδιο ή ολόκληρη σεζόν, με το οποίο θα γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή σε ποιο επεισόδιο βρίσκεστε. Ιδανικό για εσάς που παρακολουθείτε πολλές τηλεοπτικές σειρές ταυτόχρονα. 

Η εφαρμογή είναι Portable, δηλαδή δεν χρειάζεται εγκατάσταση. Κατεβάζετε το συμπιεσμένο αρχείο, το αποσυμπιέζετε, και «τρέχετε»  το αρχείο .exe.


Συμπέρασμα: Το δοκιμάσαμε και είναι μια καταπληκτική εφαρμογή για όσους θέλουν να έχουν τις αγαπημένες τους σειρές σε τάξη, με εικόνες, βίντεο, πληροφορίες για τους Ηθοποιούς αλλά και να δημιουργούν λίστες με τα επεισόδια που έχουν δει χωρίς να μπερδεύονται. 

Έκδοση: 5.33
Μέγεθος: 492 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: My Portable Software
Πηγή: myportablesoftware.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr