Sighthound Video - Δωρεάν σύστημα παρακολούθησης

δωρεάν σύστημα παρακολούθησης


Με το Sighthound Video (πρώην Vitamin D) μπορείτε να μετατρέψετε την webcam σας σε ένα σύστημα επιτήρησης για το γραφείο ή το σπίτι σας. Είναι εύκολο στη χρήση και δεν απαιτεί κάποιο ακριβό εξοπλισμό. Ένας υπολογιστής με ενσωματωμένη ή εξωτερική κάμερα θα είναι αρκετά για να μπορέσετε να κάνετε την δουλειά σας.




Το Sighthound Video μπορεί να εντοπίσει/ανιχνεύσει κίνηση από ανθρώπους, αυτοκίνητα, ζώα και και να αρχίσει την καταγραφή σε βίντεο. Είναι ένα εύκολο στη χρήση λογισμικό που μας δίνει επαγγελματικού επιπέδου αποτελέσματα. Σε αυτή την δωρεάν έκδοση μπορείτε να παρακολουθείτε και να ενεργοποιήσετε μόνο μία κάμερα. Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο για υπολογιστές με Windows και Mac λειτουργικά συστήματα.

Σημαντικό: Στο download link που σας δίνουμε θα μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος και θα χρειαστεί να δώσετε το email σας ώστε να κατεβάσετε την δωρεάν έκδοση.


Έκδοση: 5.1.7
Μέγεθος: 28.8 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Sighthound, Inc.
Πηγή: sighthoundlabs.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram