«Αγωνία» - Το γνωστό παιχνίδι με χαρτιά, τώρα στον υπολογιστή σας

Δωρεάν τη "αγωνία" στον υπολογιστή σου (παιχνίδι με τράπουλα)


Το συγκεκριμένο δωρεάν παιχνίδι είναι η μεταφορά της κλασικής αγωνίας (παιχνίδι με χαρτιά) στο PC, με το οποίο μπορούμε να παίξουμε ενάντια στον υπολογιστή. Το πρόγραμμα κρατάει στατιστικά μέχρι και 10 παίκτες. Είναι καθαρά ελληνικό παιχνίδι χάρη στον δημιουργό του Χατζηδάκη Διονύσιο το οποίο και δημιούργησε το μακρινό 1999!
Στην «Αγωνία», μπορείς να αλλάξεις το εξώφυλλο της τράπουλας σε κάποιο από τα έτοιμα που υπάρχουν στο παιχνίδι, να αλλάξεις το χρώμα του background, ενώ διαθέτει διάφορες επιλογές του σκορ για το πότε θα λήγει το παιχνίδι (50, 100, 150. 200).

Η «Αγωνία», αν και είναι κατασκευασμένη το 1999, είναι πλήρως συμβατή με Windows 10 και δεν θα συναντήσεις κανένα πρόβλημα. Το αρχείο που θα κατεβάσεις είναι σε συμπιεσμένη μορφή (.zip) και το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να αποσυμπιέσεις τον φάκελο του παιχνιδιού σε όποιο σημείο του υπολογιστή θέλεις. Μέσα στον αποσυμπιεσμένο φάκελο υπάρχουν τρία αρχεία. Κάνει διπλό κλικ στο αρχείο με όνομα agonia.exe και άμεσα θα ξεκινήσει το παιχνίδι. Δεν χρειάζεται εγκατάσταση.

Έκδοση: 1.2
Μέγεθος:  185 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Χατζηδάκης Διονύσης
Πηγή: dwrean.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
  Download   


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram