LMMS - Δωρεάν επαγγελματικό πρόγραμμα δημιουργίας μουσικής

δημιούργησε τη δική σου μουσική


Το LMMS είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα εναλλακτικό του εμπορικού FL Studio, το οποίο σας επιτρέπει να παράγετε μουσική με τον υπολογιστή σας. Αυτό συμπεριλαμβάνει δημιουργία μελωδίας και beats, σύνθεση αλλά και μίξη ήχων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το MIDI-keyboard και πολλά άλλα όργανα σε ένα φιλικό και μοντέρνο περιβάλλον.


To LMMS είναι cross platform, δηλαδή υπάρχουν εκδόσεις για όλα τα βασικά λειτουργικά συστήματα όπως Windows, Linux και Macintosh. Στο download link που σας δίνουμε θα δείτε ότι υπάρχει η Stable (σταθερή) έκδοση ενώ τρέχει και μια beta (δοκιμαστική) αν θέλετε να πειραματιστείτε με τα νέα χαρακτηριστικά αλλά ως συνήθως, μια beta έκδοση μπορεί να περιλαμβάνει bugs.

Μπορείτε να φορτώσετε στο πρόγραμμα στη κυριολεξία χιλιάδες δημιουργίες άλλων χρηστών που τις διαθέτουν online για κατέβασμα, στο ειδικό section του επίσημου website του LMMS όπως επίσης και custom presets και samples. Για οδηγίες χρήσης, μπορείτε να δείτε εδώ αλλά και εδώ μια σειρά από βίντεο οδηγούς.





Έκδοση: 1.1.3
Μέγεθος: 28.1 MB
Λειτουργικό σύστημα: Linux / Windows All / Mac OS
Κατασκευαστής: LMMS
Πηγή: lmms.io
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Download

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram