Δωρεάν η Τούρκικη Γραμματική στο Διαδίκτυο

Online εργαλείο εκμάθησης της τούρκικης γραμματικής

Σε προηγούμενο άρθρο είδαμε το turkish.pgeorgalas.gr, και σήμερα σας παρουσιάζω ακόμα μία αξιόλογη online προσπάθεια για τη σωστή εκμάθηση της γραμματικής στην τούρκικη γλώσσα! Όπως μας λέει ο δημιουργός του tourkika.com:

"Ο ιστότοπος tourkika.com ασχολείται με τη θεωρία της τουρκικής γραμματικής. Το tourkika.com έχει φτιαχτεί ως βοήθημα του μαθητή. Οι πληροφορίες δίνονται με απλό και πρακτικό τρόπο, έχοντας πάντοτε κατά νου τον ελληνόφωνο μαθητή της τουρκικής γλώσσας. 




Επίσης εδώ θα βρείτε πολλά διαδραστικά προγράμματα κατ' αποκλειστικότητα. Εδώ τα προγράμματα δεν περιορίζονται στο θέμα των ρημάτων, όπως αλλού, περιλαμβάνοντας όλες τις τυχόν εξαιρέσεις. 

Γενικώς ο ιστότοπος είναι το δεξί χέρι όσων μαθαίνουν την τουρκική. Πέρα από τις γνώσεις, υπάρχουν αγγελίες για μαθήματα σε όλη την Ελλάδα, καθώς επίσης και μια on-line κοινότητα που επικοινωνεί μέσω e-mail."

επισκεφτείτε το site ► tourkika.com

Δημιουργός: Γιώργος Παπαδόπουλος 
Πηγή: tourkika.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal