«Τηλέφωνα Εισπρακτικών Εταιριών» - Καταπληκτική και έξυπνη εφαρμογή


Η εταιρία Pantelis PROios και ο προγραμματιστής Παντελής Πρώϊος, παρουσιάζει την εφαρμογή «Τηλέφωνα Εισπρακτικών Εταιριών» για iOS συσκευές.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

Η Εφαρμογή «Τηλ. Εισπρ. Εταιριών» δίνει στο χρήστη την δυνατότητα να γνωρίζει εάν ο αριθμός που τον καλεί ανήκει σε Εισπρακτική Εταιρία ή σε αντίστοιχο τμήμα Τράπεζας. Αυτό επιτυγχάνεται είτε με την δυνατότητα προσθήκης των γνωστών τηλεφωνικών αριθμών στις επαφές της συσκευής σας (χαρακτηριστικό επί πληρωμή), είτε με την αναζήτησή τους μέσω της εφαρμογής.

Τα τηλέφωνα της βάσης δεδομένων ενημερώνονται on-line από διάφορες πηγές (Γενική γραμματεία καταναλωτή, φόρουμ, ιστοσελίδες, κ.α.) και κάθε φορά που προστίθενται νέα, αποστέλλετε ειδοποίηση στο χρήστη μέσω "push notification".

Η βάση δεδομένων μέχρι στιγμής αριθμεί περισσότερα από 800 τηλέφωνα και σε εβδομαδιαία βάση προστίθενται νέα.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να συμβάλουν στην συγκέντρωση νέων τηλεφωνικών αριθμών αποστέλλοντας μας μέσω της εφαρμογής, τον αριθμό και τον κάτοχο του. Τα στοιχεία αυτά διασταυρώνονται και κατόπιν προστίθενται στην βάση μας.

Η συμβολή σας είναι πολύ σημαντική λόγο του ότι οι Εισπρακτικές Εταιρίες καθημερινά αποκτούν νέους αριθμούς για "καλύψουν" την ταυτότητα τους.

Επιπλέον, μπορείτε να δείτε τις κορυφαίες αναζητήσεις τηλεφωνικών αριθμών του τρέχοντος μηνός και να διαβάσετε τη σχετική νομοθεσία περί λειτουργίας των Εισπρακτικών Εταιριών καθώς και άλλα χρήσιμα άρθρα.

Εναλλακτικά, κατεβάστε την εφαρμογή μέσω του QRcode:

Έκδοση: 2.3
Μέγεθος: 12.9 MB
Λειτουργικό σύστημα: iOS 7.0 και άνω
Κατασκευαστής: Pantelis Proios (Pantelis PROductions)
Πηγή: AppStore
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
  Download   
Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

- Εδώ μπορείτε να αφήσετε το σχόλιό σας μόνο Επώνυμα
- Απαγορεύονται τα Greeklish! Ο σχολιασμός πρέπει να είναι μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κάνετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"