Εδώ ψάχνεις...

Aircrack-ng 1.2 - Βρείτε τον κωδικό οποιουδήποτε WiFi σε λίγα λεπτά!

Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016

Το Aircrack-ng είναι ένα σύνολο από προγράμματα με το οποίο μπορείτε να βρείτε τον 802.11 WEP και WPA-PSK κωδικό του ασύρματου δικτύου σας. Αυτό συμβαίνει όταν το πρόγραμμα λάβει ικανοποιητικά πακέτα από το router. Μπορεί να κάνει επίθεση FMS με κάποιες άλλες ακόμα παραμετροποιήσεις, επίθεση PTW και κάποια άλλα εργαλεία για WEP δίκτυο.

Η διαδικασία είναι για προχωρημένους χρήστες και θα προτιμούσαμε οι υπόλοιποι να διαβάσετε το παρακάτω εγχειρίδιο χρήσης.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει κατασκευαστεί για έλεγχο ασφάλειας των δικτύων και όχι για αυτό που αρκετοί έχετε στο μυαλό σας "Πως μπορώ να σπάσω τον κωδικό του γείτονα;". Σε περίπτωση που θέλετε να ασχοληθείτε με το αντικείμενο, ψάξτε στο Internet και διαβάστε λίγο περισσότερο για IP, IPv4, IPv6, MAC address, WEP, WPA, WPA2 και διάφορα άλλα σχετικά με το wireless security.

Η ιστοσελίδα Dwrean.net δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε κακοπροαίρετη χρήση του παρόντος προγράμματος από τους αναγνώστες της ιστοσελίδας. Η ιστοσελίδα Dwrean.net απλά ενημερώνει τους αναγνώστες της για την ύπαρξη του προγράμματος.

Δείτε ένα βίντεο:Έκδοση: 1.2
Μέγεθος: 7.9 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux
Κατασκευαστής: Aircrack-ng
Πηγή: aircrack-ng.org
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr