Εδώ ψάχνεις...

Meltemi 2.1 - Όλο το Ελληνικό ραδιόφωνο και όχι μόνο, στο PC σας

Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016


Μία καταπληκτική ελληνική εφαρμογή για ακρόαση ραδιοφωνικών σταθμών. Πρόκειται για το Meltemi, του Έλληνα δημιουργού της Δημήτρη Μερεσεντζή, η οποία συγκεντρώνει 838 Ελληνικούς Ραδιοφωνικούς Σταθμούς από την Ελλάδα και 1784 συνολικά απ' όλο τον κόσμο.

Μέσα από ένα καλαίσθητο περιβάλλον, μπορείς να επιλέξεις τους σταθμούς ανά είδος, Πόλη και Χώρα. Υπάρχει η δυνατότητα να προσθέσετε και χειροκίνητα τους δικούς σας ραδιοφωνικούς σταθμούς, να εγγράψετε αγαπημένες εκπομπές, να προσθέσετε σταθμούς στην λίστα των αγαπημένων και να δείτε το ιστορικό των ακροάσεων σας.

 Επίσης, ανάλογα τον σταθμό που ακούτε μπορείτε να βλεπετε το RDS του, και φωτογραφία του Άλμπουμ του καλλιτέχνη. Όλοι οι Φαν του ραδιοφώνου και μη, θα πρέπει να τιμήσετε την εφαρμογή κατεβάζοντας την στον υπολογιστή σας! 

σ.σ: Επειδή έχει καιρό να αναβαθμιστεί η εφαρμογή, ίσως μερικοί σταθμοί να μην μπορούν να παίξουν. Η δυνατότητα όμως της προσθήκης των δικών μας σταθμών, κάνει το πρόγραμμα να είναι must, ακόμα και τώρα! Έκδοση: 2.1
Μέγεθος: 9.8 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All 
Κατασκευαστής: Δημήτρης Μερεσεντζής
Πηγή: werilapps.eu
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr