Εδώ ψάχνεις...

Tmib Video Downloader 3.5 - Κατεβάστε εύκολα και γρήγορα βίντεο από το Ίντερνετ

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016


Καταπληκτικό δωρεάν πρόγραμμα για να κατεβάζεται βίντεο και MP3 από το Youtube. Πανεύκολο στην χρήση, φορητό (δεν χρειάζεται εγκατάσταση), απλά κάντε επικόλληση το url του βίντεο στο κενό πλαίσιο της εφαρμογής, διαλέγετε πως θέλετε να το κατεβάσετε (βίντεο ή ήχος) και αυτό ήταν! Έχετε πολύ γρήγορα στον υπολογιστή το αγαπημένο σας βίντεο ή το αγαπημένο MP3.   Μπορείτε να αποθηκεύσετε το αποτέλεσμα σε FLV, MP4, 3GP για βίντεο, και για ήχο σε AAC και MP3.

Σημείωση: Σε πρόσφατη δοκιμή που το έκανα, τα video κατεβαίνουν μια χαρά και πολύ γρήγορα. Έχω ένα θέμα με τα MP3 και δεν τα κατεβάζει.  Πείτε μου στα σχόλια αν σας παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα.

Επίσης, αν είστε με Google Chrome, μπορεί να μην σας αφήσει να το κατεβάσετε διότι το θεωρεί επικίνδυνο. Έτσι κάνει η Google σε τέτοιου είδους προγράμματα που αφορούν download videos από youtube. Μπορείτε να το παρακάμψετε, πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις του απορρήτου του Google Chrome και να αποεπιλέξετε το κουτάκι  που λέει «προστατεύει εσάς και τη συσκευή σας από επικίνδυνους ιστότοπους». Φυσικά και δεν είναι επικίνδυνο. Μετά, αν θέλετε το ξανά-τσεκάρετε αυτό το κουτάκι.Δείτε ένα σχετικό βίντεο:Έκδοση: 3.5
Μέγεθος: 1.4 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Suyash and Vishal
Πηγή: videodownload.codeplex.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

  Download  

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθειά μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr

Big Brother

Αυτή τη στιγμή στο site μας σουλατσάρουν ολοζώντανα τύποι που ξέρουν τι θα πει ποιότητα