AllDup - Ανακάλυψε τα διπλά αρχεία στον υπολογιστή σου

AllDup - Βρες τα διπλότυπα αρχεία του υπολογιστή σου

Πόσοι από εμάς έχουμε διπλά αλλά και τριπλά αρχεία στον υπολογιστή μας; Πόσες φορές έχουμε το ίδιο τραγούδι αλλά με διαφορετική ονομασία; Πολλά τέτοια παραδείγματα κάνουν τον σκληρό μας δίσκο να γεμίζει χωρίς να υπάρχει λόγος. Δεν είναι μόνο θέμα περιττού επιπλέον χώρου αλλά και θέμα τάξης. Δεν είναι ωραίο να βλέπουμε 3 και 4 φορές την ίδια φωτογραφία σε διαφορετικούς φακέλους στον υπολογιστή μας. 

Το AllDup είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα το οποίο αναλαμβάνει να βρει τα διπλότυπα αρχεία που έχουμε σε φακέλους και δίσκους.
Κατά την αναζήτηση των διπλότυπων αρχείων, μας δίνεται η επιλογή να επιλέξουμε τα κριτήρια που να ταιριάζουν και να φιλτράρουμε την αναζήτηση κατά το δοκούν. Δηλαδή μπορούμε να βάλουμε φίλτρα με το ακριβές μέγεθος των αρχείων (σε επίπεδο bytes) ώστε να μη γίνει κάποιο λάθος και διαγράψουμε διαφορετικά αρχεία, να αναζητήσουμε με βάση το όνομα, την ημερομηνία ή ακόμα και τις ιδιότητες του αρχείου.

Με λίγα λόγια, γίνεται πολύ καλή δουλειά ως προς το φιλτράρισμα των αρχείων και δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάποιο λάθος. Το πρόγραμμα θα βρει τα πάντα!  Δοκίμασέ το και απαλλάξου από το βραχνά των διπλότυπων αρχείων.

Το AllDup, εκτός από την κανονική, εγκαταστάσιμη μορφή, διατίθεται και σε portable έκδοση ενώ το μενού του υπάρχει και στην Ελληνική γλώσσα. 

Έκδοση: 4.5.26
Μέγεθος: 21.3 MB 
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Michael Thummerer
Πηγή: thummerer-software-design.de
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram