Clipping Magic - Δωρεάν αφαίρεση του background από φωτογραφίες με την βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης

Δωρεάν αφαίρεση του background από φωτογραφίες

Πιο εύκολη διαδικασία αφαίρεσης του background από φωτογραφίες δεν έχω ξαναδεί. Το Clipping Magic είναι μία δωρεάν Online εφαρμογή η όποια απλοποιεί το θέμα αφαίρεσης background φωτογραφιών και μπορεί να το χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε. Σου δίνει τη δυνατότητα να ανεβάσεις την επιθυμητή φωτογραφία, και αυτόματα, με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, να κάνεις όλη τη δουλειά. Δε χρειάζεται registration (εγγραφή) για να το κάνεις αυτό. 

Εκπαιδευμένο σε εκατομμύρια εικόνες του πραγματικού κόσμου (και συνεχώς εκπαιδεύεται), και όχι σε τεχνητά εργαστηριακά δεδομένα, η AI του Clipping Magic σε κάνει «μάγκα» με ένα αποτέλεσμα που θα ζήλευε και ο καλύτερος γραφίστας. 

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις και σχεδόν χειροκίνητα την αφαίρεση του Background (εκεί που δεν μπορεί η AI) από μια φωτογραφία, χρησιμοποιώντας δύο εύκολα εργαλεία. Έχεις την πράσινη και κόκκινη βούρτσα, όπου με την πράσινη διαλέγεις το σημείο στη φωτογραφία που δε θα αφαιρεθεί και με την κόκκινη αφαιρείς το background. Μία δοκιμή θα σε πείσει.  

Σημαντικό: Όταν τελειώσεις την επεξεργασία, με το κουμπί Download, μπορείς να κατεβάσεις το αποτέλεσμα στον υπολογιστή σου. Στη δωρεάν έκδοση όμως, μειώνει το αρχικό μέγεθος της φωτογραφίας. Για διαδικτυακές δουλειές που το χρειάζομαι εγώ, μια χαρά με βολεύει και αυτή η μείωση. Αν εσύ δε βολεύεσαι, μπορείς με μια μικρή αγορά να έχεις την πλήρη έκδοση της εφαρμογής.


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal