Διαδραστική Ιστορία - Δωρεάν εκπαιδευτική εφαρμογή για όλη την οικογένεια

Δωρεάν εκπαιδευτική εφαρμογή για όλη την οικογένεια


Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εφαρμογή που στην ουσία αποτελείται από έναν διαδραστικό ιστορικό άτλαντα της Ελλάδας με πλούσιο υλικό για όλες τις εποχές. Η «Διαδραστική Ιστορία» χωρίζεται σε 15 χρονικές ζώνες, από την εποχή του Λίθου έως και την Σύγχρονη Ελλάδα, οι οποίες ονομάζονται Κανάλια.
Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στο χώρο και στο χρόνο, να εστιάζουν σε περιοχές ή και περιόδους ενδιαφέροντος και να μελετούν περιγραφές τοποθεσιών, γεγονότων, κλπ.

Το αρχείο που θα κατεβάσετε αποτελείται από 6 διαφορετικά συμπιεσμένα τμήματα. Κάντε "Αποθήκευση" και των έξι αρχείων στην ίδια τοποθεσία και στη συνέχεια αποσυμπίεση στο φάκελο που θέλετε. Προσοχή: θα ξεκινήσετε αποσυμπίεση μόνο από το πρώτο αρχείο (Interactive_History.part1.rar) και μετά από λίγο θα δημιουργηθεί αυτόματα ο φάκελος της Διαδραστικής ιστορίας.

Έκδοση: -
Μέγεθος: 1.3 GB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: πλειάδες
Πηγή: photodentro.edu.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus