HomeBank - Δωρεάν πρόγραμμα διαχείρισης οικονομικών

Δωρεάν πρόγραμμα διαχείρισης οικονομικών


Το HomeBank είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για να διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου. Έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι εύκολο στην χρήση, να αναλύει τα οικονομικά σου με κάθε λεπτομέρεια χρησιμοποιώντας ισχυρά εργαλεία φιλτραρίσματος αλλά και εντυπωσιακά γραφήματα. Παρ' όλα αυτά θα χρειαστεί μια εξοικείωση με το πρόγραμμα μέχρι να μάθεις όλες του τις δυνατότητες. Αφού το μάθεις, το HomeBank θα γίνει το δεξί σου χέρι στη διαχείριση των οικονομικών.

Αν πάλι θέλεις κάτι πιο απλό, μπορείς να κατεβάσεις το «Οι παράδες μου», ένα πρόγραμμα που έχουμε στη συλλογή μας εδώ και πολύ καιρό.

Το HomeBank είναι πλήρως εξελληνισμένο, ενώ υπάρχει και ένα Manual στα αγγλικά. Εκτός από Windows, θα βρεις εκδόσεις για Linux και Mac Λειτουργικά συστήματα. Τέλος, να αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, θα σου ζητήσει να επιλέξεις ανάμεσα στην εγκαταστάσιμη μορφή ή την Portable. Αν επιλέξεις την portable, το πρόγραμμα θα μπορεί να μεταφερθεί σε ένα USB φλασάκι για να το «κουβαλάς» πάντα μαζί σου.

Έκδοση: 5.7.3
Μέγεθος: 19.9 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux / Macintosh
Κατασκευαστής: homebank.free.fr
Πηγή: homebank.free.fr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal