Εδώ ψάχνεις...

Greenshot 1.2.8 - Βγάλτε φωτογραφία οπουδήποτε θέλετε στο PC σας

Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016


Ένα δωρεάν πρόγραμμα με το οποίο έχετε την δυνατότητα να βγάλετε φωτογραφίες (screenshots) οτιδήποτε βλέπετε στο PC σας, πχ ένα μέρος της επιφάνειας εργασίας σας. Βέβαια θα μου πείτε, αυτό μπορείτε να το κάνετε με το πλήκτρο «Prt sc» του πληκτρολογίου σας. Ναι αλλά το GreenShot σας παρέχει διάφορες επιλογές λήψης, όπως ολόκληρης της επιφάνειας που βλέπετε, συγκεκριμένο επιλεγμένο μέρος που θέλετε ή ακόμα να φωτογραφίσετε και το ενεργό παράθυρο που έχετε εκείνη την στιγμή ανοικτό.

Σας δίνεται η επιλογή να αποθηκεύσετε το αποτέλεσμα σε διαφορετικά φορματ εικόνας, να το στείλετε για εκτύπωση, να το στείλετε με email αλλά και να το ανεβάσετε στην υπηρεσία online αποθήκευσης εικόνων Imgur. Πολύ βολικό και εύκολο!

Το πρόγραμμα «κάθεται» διακριτικά στη μπάρα εργασιών του υπολογιστή σας και κλικάροντας επάνω στο εικονίδιό της, εμφανίζονται οι επιλογές. Επίσης, το Greenshot διαθέτει και ελληνική μετάφραση, αρκεί να κατεβάσετε στο δεύτερο download link που σας δίνουμε, το αρχείο της Ελληνικής γλώσσας και να το επικολλήσετε εκεί που εγκαταστάθηκε το πρόγραμμα (συνήθως στο φάκελο Program Files των windows) και στο φάκελο Languages.

Έκδοση: 1.2.8.12
Μέγεθος: 1.2 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: getgreenshot.org
Πηγή: getgreenshot.org
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
 Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr