Launchy 2.5 - Ξεχάστε την ακατάστατη επιφάνεια εργασίας

Καθάρισε την επιφάνεια εργασίας από τα πολλά εικονίδια


Έχετε πολλά προγράμματα εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας; Βάζετε τα πάντα από εικονίδια εφαρμογών στην επιφάνεια εργασίας για να έχετε άμεση πρόσβαση σε αυτά; Ξεχάστε τα όλα! Το Launchy ήρθε για να βάλει σε τάξη τον υπολογιστή σας, να αδειάσετε την επιφάνεια εργασίας από τα εικονίδια και να έχετε γρήγορη πρόσβαση στις αγαπημένες σας εφαρμογές.

Το Launchy, εμφανίζει στην πραγματικότητα μια μπάρα στην οποία πληκτρολογείτε την επιθυμητή εφαρμογή ή οτιδήποτε αρχείο ήχου, βίντεο, εικόνας, και σε πραγματικό χρόνο εμφανίζει τα αποτελέσματα. Απίστευτο εργαλείο και το χρησιμοποιώ κατά κόρον στον υπολογιστή μου.
Ενδιαφέρον αποκτά το γεγονός ότι υπάρχουν διάφορα Skins αλλά και plugins για να εμπλουτίσετε και ομορφύνετε την εφαρμογή. Το πρόγραμμα είναι Cross-Platform, δηλαδή υπάρχουν εκδόσεις για όλα τα κύρια λειτουργικά συστήματα όπως Windows, Linux και Macintosh.

Δείτε ένα βίντεο:



Έκδοση: 2.5
Μέγεθος: 4.5 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux / Mac
Κατασκευαστής: Josh Karlin
Πηγή: launchy.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram