bible.com - Η καλύτερη εφαρμογή ανάγνωσης και ακρόασης της Αγίας Γραφής

Δωρεάν η Βίβλος


Μία καταπληκτική Online εφαρμογή για να διαβάσετε, ακούσετε αλλά και να μελετήσετε την Βίβλο ή αλλιώς την Αγία Γραφή. Εκτός από την online έκδοση στην οποία έχετε πρόσβαση από οποιοδήποτε browser, μπορείτε να τη κατεβάσετε για οποιαδήποτε κινητή συσκευή έχετε, ακόμα και για παλιά μοντέλα τηλεφώνων.

Φυσικά, διατίθεται και η Ελληνική μετάφραση της βίβλου όπου στην online έκδοση θα πρέπει να την διαλέξετε από το dropdown μενού. Όπως είπαμε πιο πάνω, εκτός από την ανάγνωση, διατίθεται και ηχητική έκδοση (και στα ελληνικά) της βίβλου όπου μπορείτε εύκολα να ακούτε και να κάνετε άλλες εργασίες ταυτόχρονα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βίβλος βρίσκεται και στο κατάστημα της Microsoft ως εφαρμογή αποκλειστικά για Windows 8.1 και 10.

Τέλος, υπάρχει μια νεότερη και ειδική έκδοση της Αγίας Γραφής για παιδιά, με πλούσια εικονογράφηση, διαδραστικότητα, κινούμενα σχέδια και είναι διαθέσιμη δωρεάν για Android συσκευές.

Έκδοση: -
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS, Windows 8.1/10
Κατασκευαστής: LifeChurch.tv
Πηγή: bible.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram