IObit Unlocker - Η δωρεάν λύση στο πρόβλημα αδύνατης διαγραφής αρχείων

Διέγραψε αρχεία που "δεν θέλουν" να φύγουν


Δεν είναι λίγες οι φορές που στον υπολογιστή μας συναντάμε δυσκολίες με κάποια αρχεία και για κάποιο «ανεξήγητο» λόγο δεν μπορούμε να τα διαγράψουμε με τον κλασικό τρόπο, δηλαδή με δεξί κλικ->διαγραφή.  Με το IObit Unlocker, μια δωρεάν εφαρμογή για υπολογιστές με Windows, μπορούμε να παρακάμψουμε αυτά τα προβλήματα εύκολα και γρήγορα.

Με λίγα λόγια, το πρόγραμμα δύναται να αναγκάσει και να τερματίσει όλες τις διαδικασίες που μας εμποδίζουν από την διαγραφή ή την πρόσβαση σε κάποια αρχεία που πριν δεν είχαμε αυτή την δυνατότητα! Πλέον ξεχνάμε τα προβλήματα του τύπου: «Δεν είναι δυνατή η διαγραφή του αρχείου: Access is denied», ή «Το αρχείο είναι σε χρήση από κάποιο άλλο πρόγραμμα ή χρήστη» κ.α.

Κύρια χαρακτηριστικά IObit Unlocker

  • Εξαιρετικά εύκολο στη χρήση: Απλώς κάνουμε δεξί κλικ στο κλειδωμένο αρχείο ή φάκελο που θέλουμε να ξεκλειδώσουμε και εμφανίζεται η επιλογή του Iobit Unlocker ή μπορούμε να σύρουμε και να αποθέσουμε το αρχείο στο ήδη ανοικτό IObit Unlocker. Μ' ένα μόνο κλικ θα λύσει το πρόβλημα του «Access Denied».
  • Λειτουργίες μαζί με το ξεκλείδωμα των αρχείων: Μπορούμε να επιλέξουμε μεταξύ των "Unlock & Delete", "Unlock & Rename", "Unlock & Move", ή "Unlock & Copy", δηλαδή μια γρήγορη επιλογή του τι θέλουμε να κάνουμε με το αρχείο που θα ξεκλειδώσουμε.
  • Ξεκλείδωμα πολλών αρχείων/φακέλων: Το IObit Unlocker υποστηρίζει το ξεκλείδωμα πολλαπλών αρχείων ή φακέλων
  • Τερματισμός όλων των σχετικών διαδικασιών: Το IObit Unlocker μπορεί να τερματίσει όλες τις σχετικές διεργασίες που κάνουν το αρχείο ή το φάκελο απροσπέλαστο αφού πρώτα επιλέξουμε το κουμπί "Forced Mode", το οποίο εξαναγκάζει τον τερματισμό.



Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως το IObit Unlocker είναι κατασκευασμένο από την πολύ γνωστή εταιρία IObit, της οποίας τα  προγράμματα έχουμε φιλοξενήσει στο site μας.

Έκδοση: 1.3.0.10
Μέγεθος: 3 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: iobit.com
Πηγή: iobit.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal