YSoccer - Καταπληκτικό παιχνίδι, στα χνάρια του Sensible Soccer

YSoccer - Δωρεάν κλώνος του Sensible Soccer

Οι φανατικοί του είδους θα λατρέψουν αυτό το ποδοσφαιράκι, το οποίο ακολουθεί τη πεπατημένη του παλιού και κλασικού Sensible Soccer. Το YSoccer προσπαθεί να ζωντανέψει το θρυλικό αυτό παιχνίδι,
φτιαγμένο το 2002, που τότε λέγονταν Yoda Soccer, οι δημιουργοί του αποκαλύπτουν ότι φτιάχτηκε με σκοπό να δώσει την χροιά του Sensible World Of Soccer (SWOS) αλλά και να βάλουν στοιχεία που έλλειπαν από το SWOS.



Το παίξαμε και μας άρεσε λόγω ότι είμαστε λάτρες των ρετρό παιχνιδιών και σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα. Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι υπάρχει και η ελληνική γλώσσα στο παιχνίδι. Το YSoccer είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο διότι μπορείς να φτιάξεις από την αρχή ομάδες και παίκτες όπως θέλεις εσύ, με τα πραγματικά τους ονόματα ή της φαντασίας σου. 


Μπορείς να παίξεις ως προπονητής, ως παίκτης ή να διαλέξετε και τα δύο. Εκτός από Windows οι χρήστες Linux και Mac δεν θα μείνουν απογοητευμένοι, μιας και οι developers του παιχνιδιού δημιούργησαν εκδόσεις που υποστηρίζουν τα παραπάνω λειτουργικά συστήματα.

Έκδοση: 19
Μέγεθος: 61 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux / Mac
Κατασκευαστής: Massimo Modica
Πηγή: http://ysoccer.sourceforge.net/
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram