VokoscreenNG - Καταπληκτικό εργαλείο για εγγραφή οθόνης σε Windows και Linux

Δωρεάν πρόγραμμα εγγραφής οθόνης στο PC


Οι χρήστες Linux, πρωτίστως, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι με την εμφάνιση του VokoscreenNG, μία δωρεάν εφαρμογή, πολύ απλή και πανάλαφρη με την οποία έχεις τη δυνατότητα να καταγράφεις τη δραστηριότητά σου στο PC, το λεγόμενο Screencast.

Είναι μόδα στις μέρες μας η παραγωγή screencast, είτε για εκπαιδευτικούς σκοπούς (παρουσίαση μαθημάτων, εκπαιδευτικά tutorials κ.α), είτε για να βοηθήσουμε κάποιους χρήστες να κατανοήσουν πιο εύκολα μια διαδικασία στο PC μας, είτε να ανεβάσουμε βίντεο στο Youtube.

Αν πάμε στις λεπτομέρειες του προγράμματος, θα δούμε ότι υπάρχει η δυνατότητα καταγραφής ολόκληρης της οθόνης του υπολογιστή μας, κάποιο μέρος της, να χρησιμοποιήσουμε μεγέθυνση σε σημεία που θέλουμε να τονίσουμε αλλά και να εμφανίσουμε μια web camera με το πρόσωπό μας την ώρα του Screencast. Μια ολοκληρωμένη λύση δηλαδή.

Τελευταία, προστέθηκε και έκδοση της εφαρμογής για Windows λειτουργικά συστήματα, πράγμα που ζητούσαν διακαώς οι χρήστες του δημοφιλέστερου λειτουργικού στον Πλανήτη. 

Στο download link που θα δεις στο τέλος του άρθρου, θα μεταφερθείς στην επίσημη ιστοσελίδα της εφαρμογής για να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση για το λειτουργικό σύστημα που επιθυμείς. 

Έκδοση: 3.5.0 (Windows) , 3.6.0 (Linux)
Μέγεθος: 70.5 MB (Windows), 51.3 MB (Linux)
Λειτουργικό σύστημα: Linux, Windows
Κατασκευαστής: linuxecke.volkoh.de
Πηγή: linuxecke.volkoh.de
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal