PrivaZer - Καθαρίστε τον υπολογιστή σας

Δωρεάν καθαρισμός του υπολογιστή από περιττά αρχεία


Το PrivaZer είναι ένα εξαιρετικό δωρεάν πρόγραμμα που βελτιστοποιεί την απόδοση του υπολογιστή αλλά και προστατεύει την ιδιωτικότητα. Και εξηγούμαστε: Το πρόγραμμα σαρώνει τον υπολογιστή και σας παρέχει μια πλήρη αναφορά των ηλεκτρονικών "σκουπιδιών" που βρέθηκαν αλλά και της περιήγησή σας στο διαδίκτυο.

Τα αποτελέσματα της σάρωσης φαίνονται με λεπτομερή στοιχεία ώστε να επιλέξετε και να διαγράψετε τα αρχεία με ασφάλεια από τον δίσκο σας!

Το PrivaZer εκτελεί μια ενδελεχή σάρωση που περιλαμβάνει όχι μόνο τα κοινά ίχνη που αφήνει ο υπολογιστής, όπως το μητρώο (registry), ιστορικό περιήγησης, cookies κλπ, αλλά επίσης αναζητά πιθανά ίχνη στον ελεύθερο χώρο του δίσκου μας.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η εφαρμογή μπορεί να σαρώσει και εξωτερικές συσκευές που συνδέονται με τον υπολογιστή, όπως usb στικάκια, εξωτερικούς σκληρούς, mp3 player, κάρτες SD κ.α.

Άνετα μπορεί να τα "βάλει" με τον πρωτεργάτη του είδους Ccleaner, ενώ υπάρχουν ήδη πολλοί υποστηρικτές του παγκοσμίως. Στο download link που σας δίνουμε πιο κάτω, θα μεταφερθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος για να κατεβάσετε την εγκαταστάσιμη εφαρμογή (.exe) αλλά και την portable έκδοση, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Επίσης, μπορείτε να δείτε μια σειρά από βίντεο οδηγούς που έφτιαξαν φίλοι του Privazer.

Έκδοση: 3.0.75
Μέγεθος: 7.2 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Goversoft LLC
Πηγή: privazer.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram