Εδώ ψάχνεις...

ActivePresenter 6.0.3 - Φτιάξτε καταπληκτικά Screencasts

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016


Το ActivePresenter, στην δωρεάν του έκδοση είναι ένα εργαλείο που τα έχει όλα! Μπορείτε να καταγράψετε την οθόνη του υπολογιστή σας και να την συνοδεύσετε από ήχο, πιθανόν από δική σας αφήγηση. Η εγγραφή βίντεο γίνεται με την καλύτερη δυνατή ποιότητα.

Άν δεν σας άρεσε το αποτέλεσμα της καταγραφής, υπάρχει η δυνατότητα να τελειοποιήσετε το Screencast σας με την ενσωματωμένη λειτουργία επεξεργασίας που διαθέτει το πρόγραμμα.


Αναλυτικότερα, μπορείτε να επεξεργαστείτε τον ήχο και το βίντεο με τις κλασικές λειτουργίες όπως περικοπή, κόψιμο, αλλαγή έντασης ήχου, μοντάρισμα. Επίσης, μπορείτε να τοποθετήσετε εκ των υστέρων σχόλια στα βίντεό σας με διάφορα εφέ και πολλά άλλα ακόμα!

Τέλος, το αποτέλεσμα μπορείτε να το αποθηκεύσετε σε διάφορες μορφές βίντεο όπως: AVI, MP4, WMV, WebM και MKV! Μπορείτε να δείτε και κάποια βοηθήματα (στα αγγλικά), από την επίσημη σελίδα.

Έκδοση: 6.0.3
Μέγεθος: 34.6 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Atomi Systems, Inc
Πηγή: atomisystems.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


 Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr