recALL 16.12 - Ανάκτηση ξεχασμένων κωδικών από παντού

Ανάκτησε του ξεχασμένους κωδικούς από προγράμματα, ασύρματα δίκτυα και των Windows


recALL φίλες κι φίλοι! Το απίστευτο δωρεάν πρόγραμμα με το οποίο μπορείτε να ανακτήσετε τους κωδικούς πρόσβασης από ιστοσελίδες, email, instant messengers, διακομιστές FTP, ασύρματα δίκτυα και ότι άλλο βάλει ο νους σας! Επίσης, μπορείτε να ανακτήσετε κλειδιά αδειών από 3000+ εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένου και του λειτουργικού συστήματος Windows.

Η χρήση του recALL είναι απλή και δεν θα σας δυσκολέψει καθόλου, αφού στην ουσία με δύο κλικ έχετε τους κωδικούς μπροστά σας! Εκτός από εγκαταστάσιμη μορφή (.exe), διατίθεται και σε φορητή (portable). Επίσης, διαθέτει και την Ελληνική γλώσσα στο μενού του. Σε αυτή την έκδοση υπάρχει ένα κουμπί κάτω αριστερά με όνομα «Εργαλεία». Μεταξύ άλλων, αυτό που μου άρεσε σε αυτή την επιλογή είναι το «Wireless Network Scanner», το οποίο σκανάρει τα ασύρματα δίκτυα της περιοχής σου και σου δίνει διάφορες και χρήσιμες πληροφορίες.

Έκδοση: 16.12
Μέγεθος: 3.0 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: keit.co
Πηγή: keit.co
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram