Τζοκερ 1.5.4 - Η Ελληνική εφαρμογή για το Τζόκερ σε Android συσκευές


Η εφαρμογή Τζόκερ (Joker) είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε τα αποτελέσματα από τις κληρώσεις του αντίστοιχου παιχνιδιού του ΟΠΑΠ. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται περίπου 30 λεπτά μετά από κάθε κλήρωση. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να αποθηκεύσετε τα δελτία σας τα οποία ελέγχονται αυτόματα σε κάθε κλήρωση.

Κύρια Χαρακτηριστικά της εφαρμογής:

  • Νέο Ποσό Τζακποτ: Δείτε το ποσό του Τζακποτ της επόμενης κλήρωσης του ΟΠΑΠ!!
  • Έλεγχος Δελτίων προηγούμενων Κληρώσεων Τζοκερ: Δείτε τα αποτελέσματα και ελέγξτε αυτόματα τα δελτία των τελευταίων 10 κληρώσεων.
  • Αποθήκευση και Αυτόματος Έλεγχος Δελτίων Τζοκερ: Σας παρέχετε η δυνατότητα να δημιουργήσετε δελτία στοιχήματος (μόνο για σκοπούς ελέγχου-όχι πραγματικά) τα οποία μπορούν να ισχύουν για περισσότερες από μία κληρώσεις με αυτοματοποιημένο έλεγχο κάθε φορά που υπάρχει νέα κλήρωση.
  • Δημιουργία Δελτίου Τζοκερ με Τυχαίους αριθμούς: Δυνατότητα παραγωγής δελτίου με όσους τυχαίους Αριθμούς και Τζοκερ θέλετε. Απλά πριν πατήσετε στο κουμπί παραγωγής τυχαίων αριθμών, επιλέξτε από τους Αριθμούς το νούμερο που αντιστοιχεί στο πλήθος των Αριθμών που θέλετε να παραχθούν και από τους Τζοκερ το νούμερο που αντιστοιχεί στο πλήθος των Τζοκερ που θέλετε να παραχθούν.
  • Λειτουργία Offline: Τα αποτελέσματα των κληρώσεων αποθηκεύονται στη συσκευή σας για να μπορείτε να τα συμβουλευτείτε ακόμη και χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο.
Εναλλακτικά, κατεβάστε την εφαρμογή μέσω του QRcode: 

 
Έκδοση: 1.5.4
Μέγεθος: 11 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 και άνω
Κατασκευαστής: Maliblo
Πηγή: smallapk.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.