Εδώ ψάχνεις...

Foto2Avi 4.4 - Δημιουργήστε εκπληκτικά βίντεο με τις φωτογραφίες σας

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017

Foto2Avi - φτιάξτε slideshows από φωτογραφιες

Το Foto2Avi είναι ένας δωρεάν μετατροπέας βίντεο και φωτογραφιών σε avi / mkv / MP4 / MPEG / flv αρχεία. Επίσης, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και ως πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο.
Είναι ένα εντελώς δωρεάν πρόγραμμα από ελληνική εταιρία που είναι στο χώρο από το 1998, η Trustfm.net. Έτσι λοιπόν, με το Foto2Avi μπορείτε να δημιουργήσετε βίντεο slideshows από τις φωτογραφίες σας.

Ακόμα, με το Foto2Avi μπορεί να δημιουργήσετε βίντεο υψηλής ευκρίνειας (HD), ποιότητα παρόμοιας με το Blu-ray. Αν η ποιότητα των βίντεο σας είναι αρκετά καλή ή οι φωτογραφίες σας έχουν μια αξιοπρεπή ανάλυση (πάνω από 4 megapixel), μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε έως και 1080p βίντεο ανάλυση με τη χρήση του κωδικοποιητή x264 από τις ρυθμίσεις βίντεο που παρέχονται στο πρόγραμμα.


Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε διάφορα εφέ για να "ντύσετε" τα βίντεο και να έχετε ένα επαγγελματικού επιπέδου αποτέλεσμα. Το μόνο όριο που υπάρχει στο πρόγραμμα, όπως μας λένε οι κατασκευαστές, είναι η φαντασία σας!

Έκδοση: 4.4
Μέγεθος: 17.5 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: trustfm.net
Πηγή: trustfm.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος ΟικονομίδηςΣου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr