Εδώ ψάχνεις...

PhotoSpills 4.2 - Δημιουργήστε πανέμορφα κολάζ με τις φωτογραφίες σας

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017


Το PhotoSpills είναι ένα δωρεάν λογισμικό δημιουργίας κολάζ φωτογραφιών από μια ποικιλία προκαθορισμένων προτύπων ή custom σχέδια. Μπορείτε να επιλέξετε το στυλ του κολάζ και στη συνέχεια να ακολουθήσετε τον οδηγό βήμα-βήμα που παρέχει το πρόγραμμα. Το PhotoSpills σας επιτρέπει επίσης να προσαρμόσετε το κολάζ σας με το ανάλογο background, να προσθέσετε  όμορφα πλαίσια, να βάλετε λεζάντες ή να διαλέξετε από τα έτοιμα και αρκετά εντυπωσιακά πρότυπα.


Το PhotoSpills, εκτός από τα εκατοντάδες έτοιμα πρότυπα που σας παρέχει, διαθέτει και κάποια νέα, τα οποία δεν ενσωματώνονται στην εφαρμογή. Κάνοντας κλικ εδώ, θα βρείτε τα επιπλέον αυτά πρότυπα. Η εγκατάστασή τους είναι εξίσου εύκολη, αφού  κατεβάσετε τα επιθυμητά πρότυπα, απλά επιλέξτε από το μενού της εφαρμογής  Designs -> Import, και εισάγετε τα πρότυπα.


Σημείωση: Το πρόγραμμα αρχικά προσφέρετε για 25 ημέρες, αλλά με μια απλή εγγραφή δίνοντας το email σας, θα σας επιστραφεί μέσω email ο κωδικός για το "ξεκλείδωμα" της εφαρμογής ώστε να το χρησιμοποιήσετε εντελώς δωρεάν.

Έκδοση: 4.2
Μέγεθος: 12.6 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: InSites Software
Πηγή: photospills.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr