«Αποδείξεις Εφορίας» 1.3.5 - Ελληνικό δωρεάν πρόγραμμα για να καταχωρείτε τις αποδείξεις σας


Το καλύτερο πρόγραμμα για να καταχωρείτε τις αποδείξεις σας είναι το «Αποδείξεις Εφορίας» του Γιάννη Πέτροβα. Μια καλοδουλεμένη εφαρμογή, εντελώς δωρεάν και με αναβάθμιση για τα έτη 2010 εως 2017.
Συγκεκριμένα η εφαρμογή έχει την δυνατότητα:
1. Να ψηφιοποιεί με εύκολο τρόπο τις αποδείξεις σας χωρίς να χρειάζεται εκ νέου καταχώρηση μια απόδειξης που έχει ήδη περαστεί.

2. Να εμφανίζει τον συνολικό αριθμό αποδείξεων και του ποσού στο τέλος του Έτους.

3. Διαθέτει υπολογισμό για την εύρεση του συντελεστή αφορολόγητου ανάλογα τους φορολογικού εισοδήματος που θα δηλώσετε και σας ενημερώνει για το ποσό που απομένει για να καλύψετε το αφορολόγητο.

4. Να εμφανίζει στατιστικά ανά μήνα, έτος αλλά και κατηγορία απόδειξης.

5. Εκτύπωση λίστας αποδείξεων

6. Διαχείριση μέχρι και 4 φορολογούμενους (δηλαδή 4 διαφορετικούς λογαριασμούς)

7. Φιλικό περιβάλλον και εύκολο για κάθε χρήστη.


Μέσα στο πρόγραμμα θα βρείτε αρχείο βοήθειας για οποιαδήποτε απορία σας δημιουργηθεί.

Σημαντικό: Πρώτα θα εγκαταστήσετε την έκδοση 1.3.0 που βρίσκεται στο πρώτο download link. Οι χρήστες με windows 7-8-10 θα πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στο «C:\ Αποδείξεις Εφορίας» και όχι στο C:\Program Files\Αποδείξεις Εφορίας.

Στη συνέχεια θα κατεβάσετε την έκδοση 1.3.5 (δεύτερο download link) και θα την εγκαταστήσετε στον ίδιο προορισμό με την 1.3.0, δηλαδή στο «C:\ Αποδείξεις Εφορίας».

Όσοι έχετε λειτουργικό windows XP και έχετε εγκαταστήσει το πρόγραμμα στον φάκελο C:\Program Files\Αποδείξεις Εφορίας, εκεί θα ορίσετε τον οδηγό εγκατάστασης να σας εγκαταστήσει την έκδοση 1.3.5. Αν το έχετε εγκαταστήσει σε άλλη διαδρομή, σε αυτήν την διαδρομή του φακέλου θα εγκαταστήσετε και την 1.3.5.

Έκδοση: 1.3.5
Μέγεθος: 3.4 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Γιάννης Πέτροβας
Πηγή: programspetrovas.blogspot.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.