«Ο Κεφάλας» - Βρες τις λέξεις σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι για όλη την παρέα


 Το Ελληνικό παιχνίδι «Ο Κεφάλας» του Μήλιου Αθανάσιου είναι ένα συνεργατικό παιχνίδι που σκοπό έχει να διασκεδάσει εσάς και την παρέα σας.

Λίγα λόγια για το παιχνίδι:

Ονομάστε Διασημότητες, βρείτε το Ελληνικό Τραγούδι, προσπαθήστε να βρείτε το Ζώο που αναγράφει η κάρτα που είναι στο κεφάλι σας σύμφωνα με τις ενδείξεις των φίλων σας πριν τελειώσει ο χρόνος! Το δημοφιλές γαλλικό παιχνίδι charades, ένα μείγμα παντομίμας, μιμήσεως και εύρεσης διαφόρων λέξεων, ταινιών, τραγουδιών, χαρακτήρων, είναι πλέον γεγονός στο Android!


Τοποθετήστε τη συσκευή στο μέτωπο και γείρτε προς τα πάνω αν βρήκατε τη λέξη και προς τα κάτω αν θέλετε να πάτε πάσο και να να περάσετε στην επόμενη.

Με 29 συναρπαστικές κατηγορίες, και τη δυνατότητα να δημιουργήσετε δικές σας ο Κεφάλας είναι το απαραίτητο παιχνίδι για όλη την παρέα, είτε πρόκειται για βραδιές στο σπίτι, ταξίδια με το αυτοκίνητο, γιορτές ή διακοπές.

Δείτε ένα βίντεο από το παιχνίδι: 


Εναλλακτικά, κατεβάστε το παιχνίδι μέσω του QR code:

Έκδοση: 1.3
Μέγεθος: 43 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 και άνω
Κατασκευαστής: Μήλιος Αθανάσιος
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: