PCsteps.gr: Το καλύτερο Ελληνικό site τεχνολογίας με αναλυτικούς οδηγούς!


Σήμερα θα κάνουμε κάτι το οποίο δεν συνηθίζεται να γίνεται από άλλους "συναδέλφους". Εδώ και χρόνια, παρακολουθώ ένα site τεχνολογίας, το PCSteps.gr. Η άποψή μου γιαυτό το site είναι ότι πρόκειται για ότι καλύτερο υπάρχει στον Ελλαδικό χώρο στον τομέα του, δηλαδή την τεχνολογία.

Ο Άγγελος Κυρίτσης (ιδιοκτήτης), είναι άριστος γνώστης των υπολογιστών και σαν λογοτέχνης που είναι(ακόμα μία ιδιότητά του), ξέρει να χρησιμοποιεί τις λέξεις όπως πρέπει, ώστε να γίνεται απόλυτα κατανοητός και στον πιο αδαή χρήστη υπολογιστών.

Στο site του, θα βρείτε οτιδήποτε αφορά τον υπολογιστή και την λειτουργία του με αναλυτικούς οδηγούς που δεν πρόκειται να σας αφήσουν με απορίες. Εκτός από Hardware θέματα, μπορείτε να δείτε άρθρα/οδηγούς που αφορούν τη χρήση διαφόρων λειτουργικών συστημάτων (Windows, Linux), εφαρμογές, προτάσεις για αγορά υπολογιστών και πολλά άλλα χρήσιμα για την καθημερινή μας ασχολία με τον υπολογιστή.


Πραγματικά, πρόκειται για ένα κόσμημα στο ελληνόφωνο διαδίκτυο και αν θέλετε να γίνετε Guru των ηλεκτρονικών υπολογιστών θα πρέπει να ξεκινήσετε από το Pcsteps.

[Update 6/4/15]: Πρόσφατα, το Pcsteps, ανέβηκε ακόμα ένα επίπεδο και απευθύνεται στο αγγλόφωνο κοινό. Πλέον, υπάρχει το Pcsteps με κάταληξη .com όπου όσοι ενδιαφέρεστε και έχετε φίλους στο εξωτερικό, ενημερώστε τους για την ύπαρξή του.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης