«Διαχειριστής Νεκροταφείου» - Δωρεάν εφαρμογή διαχείρισης της τελευταίας κατοικίας του ανθρώπου

Δωρεάν πρόγραμμα διαχείρισης νεκροταφείου


Πάνω από 12 χρόνια που το dwrean.net υπάρχει στο Ελληνόφωνο διαδίκτυο, έχουμε παρουσιάσει αρκετές χιλιάδες προγράμματα. Κάτι τέτοιο όπως ο «Διαχειριστής Νεκροταφείου», πραγματικά, δεν το έχουμε ξαναδεί. Μάλλον, και κανένα άλλο site δεν θα το έχει παρουσιάσει, ίσως για την ιδιαιτερότητα της εφαρμογής.

Μπορεί να ακούγεται μακάβριο στους περισσοτέρους, αλλά ο «Διαχειριστής Νεκροταφείου» είναι ένα υπερπλήρης Ελληνικό πρόγραμμα διαχείρισης της τελευταίας κατοικίας του ανθρώπου! (φτου φτου, μακριά από εμάς).



Ο δημιουργός της εφαρμογής Χρήστος Μπερέτας, κατασκεύασε το πρόγραμμα για να το χρησιμοποιήσουν κοινωφελείς επιχειρήσεις, Δήμοι, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, Νομαρχίες, Περιφέρειες και σε οποιονδήποτε τέλος πάντων του φανεί χρήσιμο! Πάντως για ιδιωτική χρήση, δεν βρίσκω τον λόγο να χρειάζεται!

Αφού το κατεβάσετε, μέσα στο φάκελο θα δείτε το αρχείο εγκατάστασης και ένα αρχείο κειμένου με όνομα "license", όπου εκεί σας δίνεται o κωδικός για να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα. Άντε βρε παιδιά, και ζωή σε λόγου μας!

Έκδοση: 3.0
Μέγεθος: 830 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Χρήστος Μπερέτας
Πηγή: christosberetas.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram