Wifresti - Δωρεάν ανάκτηση κωδικών WiFi

Βρες όλους τους κωδικούς από WiFi που συνδέθηκες


Το Wifresti είναι ένα μικρό (σε χωρητικότητα) δωρεάν και ανοικτού κώδικα πρόγραμμα, που αναλαμβάνει να βρει τους κωδικούς από ασύρματα δίκτυα που έχουμε συνδεθεί κατά καιρούς με τον υπολογιστή μας.
Το περιβάλλον του προγράμματος μοιάζει με την γραμμή εντολών των Windows (command prompt) και δεν θα μας δυσκολέψει καθόλου, αρκεί να ακολουθήσουμε τα παρακάτω βήματα:

Αρχικά, για να τρέξει το πρόγραμμα στον υπολογιστή μας, θα πρέπει να έχουμε εγκατεστημένο το Python (θα το βρούμε δωρεάν εδώ). Το Wifresti, δεν χρειάζεται εγκατάσταση: αφού κατεβάσουμε το συμπιεσμένο αρχείο, το αποσυμπιέζουμε, και στο φάκελο που θα εμφανιστεί τρέχουμε με διπλό κλικ το αρχείο wifresti.py.




Το πρώτο πράγμα που θα δούμε είναι μια μαύρη οθόνη (σαν της γραμμής εντολών των Windows) όπου τίθεται το ερώτημα ποιο λειτουργικό σύστημα έχουμε. Καλούμαστε να απαντήσουμε ανάμεσα σε τρία λειτουργικά: 1 για Linux, 2 για Windows και 3 για MacOS.




Εμείς, επιλέξαμε το 2, το οποίο αφορά το λειτουργικό σύστημα Windows. Απευθείας, το πρόγραμμα σκανάρει τις συνδέσεις WiFi και μας δίνει το αποτέλεσμα όπως βλέπουμε στο παρακάτω Screenshot. Στη περίπτωσή μας, βρήκε δύο ασύρματα δίκτυα, το "tha_prospatheis_gia_poli και το "ThomsonBF8030"




Αν θέλουμε να δούμε τον κωδικό για συγκεκριμένο WiFi δίκτυο, τότε πληκτρολογούμε το όνομα του δικτύου που επιθυμούμε και πατάμε enter. Αν μας ενδιαφέρει να δούμε τους κωδικούς απ' όλα τα ασύρματα δίκτυα που μας βρήκε, τότε πατάμε το γράμμα "a" και στη συνέχεια το enter.

Όπως βλέπουμε στο παρακάτω Screenshot, επιλέξαμε να δούμε όλα τα δίκτυα, και μαζί με τον κωδικό WiFi εμφανίζει και άλλες πληροφορίες των συγκεκριμένων δικτύων.




Έκδοση: 1.0
Μέγεθος: 9.6 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux
Κατασκευαστής: LionSec
Πηγή: https://github.com/LionSec/wifresti
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram