Virtual Router - Πως θα έχεις δωρεάν WiFi repeater με μια απλή εφαρμογή

Δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας Hotspot σε υπολογιστές και Laptop

Μετά από απαίτηση φίλων του dwrean.net, ψάξαμε και βρήκαμε ένα δωρεάν πρόγραμμα για να μπορέσουμε να μετατρέψουμε το laptop μας σε Hotspot WiFi. Δηλαδή να μπορούμε να συνδέσουμε και άλλες συσκευές ασύρματα στο ίντερνετ μέσω του laptop που ήδη έχει σύνδεση στο internet.

Η παρούσα έκδοση είναι εντελώς δωρεάν και αυτό που μας έκανε περισσότερο εντύπωση, είναι ότι δεν υπάρχουν παραπλανητικές διαφημίσεις.

Σημαντικό: Αυτό το πρόγραμμα είναι χρήσιμο για Windows 8 και πίσω. Στα Windows 10, υπάρχει ενσωματωμένο εργαλείο για την δημιουργία WiFi Hotspot

Μια σκέψη που έκανα για το πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις μέρες μας και να φανεί χρήσιμο ακόμα και σε υπολογιστές με Windows 10, είναι ως Wi-Fi repeater (ή extender), δηλαδή, αν είμαστε με το laptop μας μακριά από το router και έχουμε εξασθενημένο WiFi σήμα, μπορούμε να δημιουργήσουμε Hotspot με το παλιό μας laptop που «τρέχει» Windows 7 ή 8.1 και να το βάλουμε κάπου στη μέση της απόστασης από το router για να ενισχύσουμε το σήμα. Δοκίμασέ το, δεν έχεις να χάσεις κάτι. 

Έκδοση: 1.0
Μέγεθος: 1.3 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows 7, 8.1
Κατασκευαστής: Chris Pietschmann
Πηγή: github.com/crpietschmann/VirtualRouter
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram