Εδώ ψάχνεις...

«Βρέχει λέξεις» - Ελληνικό και δωρεάν παιχνίδι λέξεων που θα αγαπήσεις!

Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016

Στο «βρέχει λέξεις» βρέχει downloads φίλες και φίλοι, και πως να μην το κατεβάσεις αυτό το παιχνίδι, αφού συνδυάζει το μυαλό και τη ψυχαγωγία.

To concept απλό, φτιάξε λέξεις και κέρδισε! Μπορεί να συμμετάσχει όλη η οικογένεια σε αυτό το Ελληνικότατο με άρωμα Κρήτης παιχνίδι λέξεων, αφού ο Δημιουργός του είναι ο Φάνης Κουρτικάκης από το Ηράκλειο.

Μπορείς να διαλέξεις όποια γράμματα θέλεις, χωρίς περιορισμούς και να σχηματίσεις λέξεις. Τόσο απλό αλλά και αρκετά δύσκολο όσο περνάνε οι πίστες, είπαμε, πρέπει να ακονίσουμε και λίγο το μυαλό μας.

Ο προγραμματιστής του παιχνιδιού Φάνης Κουρτικάκης, δημιούργησε 3 διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού με πάρα πολλές πίστες ώστε να μην βαρεθούμε εύκολα το παιχνίδι!

Οι δύο πρώτοι τρόποι έχουν να κάνουν με τα επίπεδα, όσο πιο πολλά επίπεδα (πίστες) ανεβαίνεις τόσο πιο δύσκολο γίνεται το παιχνίδι, ενώ ο τρίτος τρόπος έχει να κάνει με το σκορ, και φυσικά για να πάρεις την πρωτιά πρέπει να κάνεις το μεγαλύτερο. Ας τα δούμε αναλυτικά:

1ος Τρόπος: «Βαθμοί» Μάζεψε βαθμούς! Κοίταξε προσεκτικά για μεγάλες λέξεις! Μη βιαστείς! Δεν σε κυνηγάει ο χρόνος! (120 Πίστες)
2ος Τρόπος: «Γράμματα» Βρες τις λέξεις με το σωστό αριθμό γραμμάτων και άλλαξε επίπεδο! Εδώ, εκτός από το να βρεις τις λέξεις, πάνω δεξιά στην οθόνη σου εμφανίζει και τον αριθμό των γραμμάτων που πρέπει να έχει η λέξη. (120 Πίστες)
3ος Τρόπος: «Σκορ» Πέτυχε νέο μέγιστο σκορ! Όσο δημιουργείς μεγαλύτερες σε γράμματα λέξεις, τόσο περισσότερους βαθμούς θα καρπώνεσαι!

Update: Εκπληκτικά νέα από το παιχνίδι. Τώρα μπορείς να βρίσκεις και αγγλικές λέξεις! Επέλεξε ανάμεσα σε ελληνικά και αγγλικά από τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού! Επίσης, εκτός από Android, πλεόν θα «Βρέχει Λέξεις» και στο iPhone σας! 


Εναλλακτικά, κατεβάστε το παιχνίδι μέσω του QR code: 

QR code για Android
QR code για iOS
Έκδοση: 1.8.1
Μέγεθος: 26 MB για Android / 13.5 MB για iOS
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3.3 και άνω / iOS 7.0 και άνω
Κατασκευαστής: Secret Loom Games
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr