«Βιβλίο Εσόδων-Εξόδων» - Δωρεάν εφαρμογή κατάλληλη για επαγγελματίες και Λογιστές!


Το πρόγραμμα «Έσοδα-Έξοδα» είναι μια δημιουργία του Απόστολου Μαργετάκη από την Ιεράπετρα της Κρήτης! Είναι εντελώς δωρεάν και απευθύνεται σε κάθε επεγγελματία Λογιστή ή επιχείρηση που τηρεί Βιβλία Β' κατηγορίας! Το ξαναλέω: ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!
Δεν υστερεί σε λειτουργικότητα από αντίστοιχα εμπορικά προγράμματα και μπορεί να παρακολουθεί απεριόριστο αριθμό επιχειρήσεων με απεριόριστο αριθμό χρήσεων.


Είναι απλό και εύκολο στην εκμάθηση, μπορεί να εργαστεί σε περιβάλλον Windows και Linux. Όσο αναφορά την εκμάθηση, μέσα στο φάκελο που θα κατεβάσετε, υπάρχει ένα αρχείο με ονομασία «esoda_exoda.chm», ανοίξτε το, εκεί θα βρείτε όλη την βοήθεια για τη χρήση του προγράμματος.

Είναι σύμφωνο με τις τελευταίες απαιτήσεις του Υπουργείου Οικονομικών και εξάγει το αρχείο xml το οποίο ζητά το Υπουργείο σε χρονικά διαστήματα ανάλογα με το κέφι του εκάστοτε Υπουργού.


Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να τρέξει, από ένα στικάκι αυτοδύναμα, έως και σε μεικτό δίκτυο (Windows και Linux). Ακόμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να τρέξει από απόσταση απ ευθείας από το στικάκι, αρκεί να εξασφαλιστεί η δικτυακή σύνδεση του υπολογιστή με τον υπολογιστή που έχει εγκατασταθεί η βάση δεδομένων μας.

Δεν απαιτεί εγκαταστάσεις και δεν γράφει κανένα αρχείο σε καταλόγους συστήματος.

Δεν απαιτεί κωδικούς ασφαλείας και άδειες χρήσης. Πρόκειται σαφώς για ένα πρόγραμμα με μεγάλες δυνατότητες με ευκολία χρήσης και προσαρμογής.

Σημαντικό: Πριν απο οτιδήποτε άλλο διαβασε τις οδηγίες που αναφέραμε πιο πάνω ανοίγοντας το αρχειο «esoda_exoda.chm» Μελέτησε το προσεκτικά.

Απο τα windows vista και μετά για να ανοίξει το αρχείο βοήθειας χρειάζεται αρση αποκλεισμού. Αυτό επιτυγχάνται κάνοντας δεξί κλικ στο αρχειο βοηθείας και απο τις ιδιότητες επέλεξε «άρση αποκλεισμού» που βρίσκεται κάτω δεξιά.

Update 19/01/2016: Μόλις αναβαθμίστηκε το πρόγραμμα στην έκδοση 2.0 και επιφέρει μερικές σημαντικές αλλαγές. Επιγραμματικά είναι:

1) Όλα όσα έχει και η version 1.0 αλλά απαλλαγμένη από αρκετά σφάλματα.

2) Διαχείριση παγίων

3) Αποσβέσεις παγίων

4) Τήρηση καρτελών που ενημερώνονται αυτόματα από το βιβλίο Εσόδων Εξόδων, αλλά παρέχει και την δυνατότητα να τις ενημερώνετε και εσείς και φυσικά να δημιουργείτε καρτέλες και εκτός βιβλίου.

5) Γραμμογράφηση του βιβλίου Εσόδων Εξόδων κατά τις επιλογές σας

6) Και φυσικά σύνδεση και αναζήτηση ΑΦΜ από την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών. Και αυτόματη εισαγωγή στοιχείων πελατών-προμηθευτών

Επίσης, να αναφέρουμε ότι μέσα στο zip αρχείο που θα κατεβάσετε, περιλαμβάνεται έκδοση για 32bit και 64bit συστήματα.

Έκδοση: 2.0
Μέγεθος: 18.8 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux
Κατασκευαστής: Απόστολος Μαργετάκης
Πηγή: dwrean.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.