«Ηχογράφηση Κλήσεων» 5.57 - Ηχογραφήστε τις κλήσεις σας

Δωρεάν εφαρμογή ηχογράφησης κλήσεων

Με το συγκεκριμένο δωρεάν πρόγραμμα μπορείτε να ηχογραφείτε την κλήση που επιθυμείτε στην Android συσκευή σας. Μπορείτε να ορίσετε ποιες από τις κλήσεις να ηχογραφείτε. Θέλετε όλες ή μόνο αυτές που είναι από αριθμούς που δεν βρίσκονται στην λίστα σας;

Υπάρχουν 3 ρυθμίσεις για αυτόματη εγγραφή:


  • Εγγραφή όλων (προεπιλογή) – Αυτή η ρύθμιση εγγράφει όλες τις κλήσεις εκτός από τις επαφές που έχετε προεπιλέξει για παράβλεψη.
  • Παράβλεψη όλων – Αυτή η ρύθμιση δεν εγγράφει καμία κλήση εκτός από τις επαφές που έχετε προεπιλέξει για εγγραφή.
  • Παράβλεψη επαφών – Αυτή η ρύθμιση εγγράφει όλες τις κλήσεις με άτομα που δεν ανήκουν στις επαφές, εκτός από τις επαφές που έχετε προεπιλέξει για εγγραφή.


Επίσης, το πρόγραμμα «Ηχογράφηση Κλήσεων» μπορεί και αποθηκεύει τις εγγραφές σας. Οι εγγεγραμμένες κλήσεις αποθηκεύονται στα Εισερχόμενα. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τον φάκελο προορισμού εγγραφών σε μια εξωτερική κάρτα SD.


Αν είστε από υπολογιστή, σκανάρετε το QR code:

Έκδοση: 5.57
Μέγεθος: 7.6 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 και άνω
Κατασκευαστής: Appliqato
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

      Download

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. οι τελευταίας γενιάς συσκευές που έχουν το pie 9 δεν μπορούν πλέον να ηχογραφούν λόγω που απαγορεύτηκε και με το τελευταίο uodate κλειδωσς η λειτουργία που αφήνει την συσκευή να κάνει ηχογράφηση με οποιαδηποτε εφαρμογή apk.
    εγώ την πάτησα και κατάφερα να κάνω downgrade και δεν ξαναπατάω update

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Εδώ μπορείτε να αφήσετε το σχόλιό σας μόνο Επώνυμα
- Απαγορεύονται τα Greeklish! Ο σχολιασμός πρέπει να είναι μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κάνετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"