«Στοιχεία ΑΦΜ» - Αναζήτηση στοιχείων ΑΦΜ επιχειρήσεων!

Ο Απόστολος Μαργετάκης, προγραμματιστής από την Κρήτη, ο οποίος μας διέθεσε την δωρεάν εφαρμογή «Έσοδα Έξοδα για Λογιστές», έφτιαξε ακόμα μία δωρεάν εφαρμογή για όλους τους επαγγελματίες λογιστές που αφορά την ανεύρευση ΑΦΜ επιχειρήσεων με δεδομένα που αντλεί απευθείας από την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) του Υπουργείου οικονομικών.

Συγκεκριμένα και να μιλήσουμε στην γλώσσα των λογιστών, εδώ μπορείτε εύκολα και γρήγορα να βρείτε: Βασικά στοιχεία μητρώου για νομικά πρόσωπα, νομικές οντότητες, και φυσικά πρόσωπα με εισόδημα από επιχειρηματική δραστηριότητα με όριο κλήσεων και ταυτοποίηση χρήστη.

Είναι εκπληκτικά μικρή η εφαρμογή, «τρέχει» σε οποιοδήποτε PC με Windows, είναι portable (δεν χρειάζεται εγκατάσταση) και άκρως βοηθητική για οποιονδήποτε ασχολείται με το αντικείμενο. Δεν θα την βρείτε πουθενά αλλού αυτή την εφαρμογή, διότι ο κ. Μαργετάκης εμπιστεύτηκε εμάς για να την δημοσιεύσουμε!

Μέσα στο φάκελο που θα κατεβάσετε, υπάρχει βοήθεια σε text αρχείο με όνομα «Readme». Διαβάστε το για να είστε σίγουροι.

Έκδοση: 1.0
Μέγεθος: 1.4 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Απόστολος Μαργετάκης
Πηγή: dwrean.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια