Ban-BaNk - Η εφαρμογή για android που μπλοκάρει τις κλήσεις των εισπρακτικών εταιριών

αυτόματο μπλοκάρισμα τηλεφωνικών κλήσεων


Μετά από μεγάλη ζήτηση αναγνωστών μας, ψάξαμε και βρήκαμε μια δωρεάν εφαρμογή για Android εφαρμογές που αφορά κυρίως το αυτόματο μπλοκάρισμα εισπρακτικών εταιριών.

Το Ban-Bank είναι ένα πρόγραμμα για να αποφύγετε το άγχος απάντησης προς εισπρακτικές εταιρίες (κατά κύριο λόγο εισπρακτικές, ενοχλητικές τηλ. εταιρίες, π.χ. τηλεπωλήσεων κ.α.) και όπως μας λένε οι δημιουργοί καλύπτει το 99% των περιπτώσεων.

Επίσης, δεν θέλει ιδιαίτερη ρύθμιση, απλά μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε το και τσεκάρετε την «Αυτόματη Εκκίνηση», κάντε επανεκκίνηση το κινητό σας και είστε έτοιμοι. Όπως παρατηρούμε, η εφαρμογή δέχεται συχνά αναβαθμίσεις και προστίθενται ολοένα και περισσότεροι τηλεφωνικοί αριθμοί εταιριών. Η βαθμολογία μέχρι στιγμής στο Google Play Store είναι σε υψηλά επίπεδα (4.6 αστέρια) με τους περισσότερους χρήστες της εφαρμογής να είναι απόλυτα ευχαριστημένοι.

Αν είσαι από υπολογιστή, σκάναρε το QR code:

Έκδοση: 169.0
Μέγεθος: 1.5 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 1.6 και άνω
Κατασκευαστής: MAGMA Multimedia Productions
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram