Εδώ ψάχνεις...

brain.fm - Διάλεξε την μουσική που θέλεις για επικέντρωση, χαλάρωση και ύπνο!

Σάββατο, 7 Μαΐου 2016


To brain.fm είναι μια καινοτόμα online υπηρεσία με την οποία μπορείτε να ακούσετε μουσική για κάθε περίσταση της καθημερινότητάς σας. Είστε στο γραφείο και θέλετε να ακούσετε μουσική ώστε να γίνετε πιο παραγωγικός; Τότε θα επιλέξετε την κατηγορία «Focus», η οποία συγκεντρώνει υποκατηγορίες με διάφορους ήχους, κατάλληλους για κάθε περίπτωση.

Είστε σε φάση χαλάρωσης και θέλετε να ακούσετε κάτι το οποίο θα σας απαλλάξει από το άγχος της καθημερινότητας; Τότε η κατηγορία που θα διαλέξετε είναι η «Relax». Τέλος, αν είστε από αυτούς που θέλετε να σας παίρνει ο ύπνος με μουσική, τότε η κατηγορία «Sleep» είναι αυτή που θα σας φέρει τον Μορφέα πιο γρήγορα! Φυσικά, πίσω από όλη αυτή την ιστορία δεν βρίσκονται απλοί χομπίστες που διάλεξαν έτσι στην τύχη μουσικά κομμάτια για κάθε μία από αυτές τις κατηγορίες.

Η brain.fm είναι «παιδί» της εταιρίας Transparent, η οποία ιδρύθηκε το 2003 από τους Adam Hewett και Cynthia Trang, και δραστηριοποιείται σε εξειδικευμένα audio λογισμικά εγκεφαλικών κυμάτων (brainwave), για ψυχολόγους, ερευνητές αλλά και χομπίστες.
Χρησιμοποιούνται καθημερινά σε ερευνητικά εργαστήρια, γραφεία θεραπευτών και σε δεκάδες χιλιάδες σπίτια σε πάνω από 180 χώρες του κόσμου.

Η Transparent έχει συμβάλλει καθοριστικά σε έγκριτες κλινικές μελέτες και διαθέτει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την μοναδική μέθοδο διέγερσης των εγκεφαλικών κυμάτων μέσω του ήχου.

Η σελίδα του brain.fm

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr

Big Brother

Αυτή τη στιγμή στο site μας σουλατσάρουν ολοζώντανα τύποι που ξέρουν τι θα πει ποιότητα