Εδώ βρίσκετε μόνο ΔΩΡΕΑΝ και ΝΟΜΙΜΑ προγράμματα

Εδώ θα βρεις μόνο δωρεάν και opensource λογισμικά

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του dwrean.net.

Όπως θα ξέρετε το site μας περιέχει πληθώρα ΔΩΡΕΑΝ και νόμιμων Προγραμμάτων και Παιχνιδιών για τον Υπολογιστή σας. Καθημερινώς ανανεώνουμε την σελίδα μας με προσθήκες νέων άρθρων ή και αναβαθμίσεις παλιότερων εκδόσεων (προγραμμάτων και παιχνιδιών).

Θα ήθελα να τονίσω ότι όλα, μα όλα τα αρχεία που βάζουμε είναι εντελώς δωρεάν ή αλλιώς Freeware στην διεθνή τους ονομασία που σημαίνει ότι δεν έχουν κανέναν χρονικό περιορισμό ή απαιτούν να πληρώσετε για να τα αποκτήσετε. Οι σύνδεσμοι που προσθέτουμε για να τα κατεβάσετε προέρχονται από τις εκάστοτε επίσημες εταιρίες των προγραμμάτων/παιχνιδιών και ουδέποτε ανεβάζουμε σε δικό μας χώρο/server τα αρχεία, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, αφού πρώτα πάρουμε την άδεια του εκδότη/προγραμματιστή. Φυσικά, εδώ δεν πρόκειται να βρείτε παράνομο υλικό με «σπασμένα» προγράμματα και τα συναφή. Οπότε μην μπείτε στον κόπο να αναζητήσετε κάτι παρόμοιο. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ!

Έχει διαπιστωθεί, ότι σε ορισμένα Freeware προγράμματα, οι εταιρίες μετέπειτα τα κλειδώνουν και τα μετατρέπουν σε εμπορικά προγράμματα. Δηλαδή, την στιγμή που ανεβάζουμε ένα πρόγραμμα στο site μας, διατίθεται εντελώς δωρεάν, αλλά στο μέλλον η εταιρία αποφασίζει να το κλειδώσει και να το μετατρέψει σε εμπορική εφαρμογή, που σημαίνει ότι παύει να είναι δωρεάν. Ένα τέτοιο πρόγραμμα αφού το εντοπίσουμε το διαγράφουμε από το site μας διότι όπως είπαμε, εδώ θα βρείτε μόνο ΔΩΡΕΑΝ αρχεία!

Επίσης, έχει διαπιστωθεί ότι ορισμένοι φίλοι του dwrean.net σχολιάζουν αρνητικά κάποιο πρόγραμμα λέγοντας ότι περιέχει κάποιο κακόβουλο λογισμικό ή ιό.  Θέλουμε να σας βεβαιώσουμε ότι κάθε αρχείο που ανεβαίνει στο site μας, περνάει από εξονυχιστικό έλεγχο από εμάς αλλά υπάρχει και η πιστοποίηση από το virustotal, το οποίο ελέγχει αυτόματα τα αρχεία από πολλά διαφορετικά Antivirus, που βεβαιώνουν για την "καθαρότητα" των προγραμμάτων- παιχνιδιών.

Ευχαριστούμε και ελπίζουμε να βρίσκετε ενδιαφέρον το site μας και πάνω απ' όλα να σας κάνουν την ζωή ευκολότερη!

Κυριάκος Οικονομίδης
Διαχειριστής dwrean.net

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram