Fast - Πιο απλά δεν γίνεται να μετρήσεις την ταχύτητα του internet σου

Μέτρησε την ταχύτητα του ίντερνέτ σου

Η υπηρεσία Fast, είναι μια μινιμαλιστική web εφαρμογή που κάνει ακριβώς αυτό που θέλεις χωρίς περιττές ενέργειες. Δεν χρειάζεται να πατήσεις τίποτα, κανένα κουμπί, αφού την επισκεφτείς, απευθείας αρχίζει η μέτρηση της ταχύτητας του download της σύνδεσής σου στο ίντερνετ. Όταν τελειώσει η μέτρηση, πάτησε το κουμπί «Show more info», για να δεις επιπλέον πληροφορίες όπως την ταχύτητα του Upload σου αλλά και το Latency.

Μόλις ολοκληρωθεί το τεστ, μπορείς να το επαναλάβεις όσες φορές θέλεις για να συγκρίνεις τις μεταξύ τους μετρήσεις. Σε συμβουλεύω, την μέτρηση να την κάνεις έχοντας συνδέσει με καλώδιο ethernet το ρούτερ με τον υπολογιστή σου και να μην απασχολείς το δίκτυο με καμία άλλη ενέργεια. Με αυτόν τον τρόπο θα γίνονται ακριβέστερες μετρήσεις και τα αποτελέσματα θα είναι τα καλύτερα δυνατά. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Fast είναι δημιουργία του πασίγνωστου Netflix.

Επισκέψου την εφαρμογή και κάνε άμεσα την μέτρηση ► Fast.com

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης 

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal