Μήνυμα Διαχειριστή - Διαβάστε το όλοι!


Φίλες και φίλοι του dwrean.net καλησπέρα σας.

Δεν είναι λίγες οι φορές που φτάνω σε σημείο να αγανακτώ από περίεργες αντιδράσεις κάποιων αναγνωστών του dwrean.net. Μου φαίνεται ορισμένοι έχουν λάθος αντίληψη για το πως δουλεύει το site μας και τι ακριβώς προσφέρει!

Είμαστε ερασιτέχνες και κάνουμε το χόμπι μας. Δηλαδή τι είναι αυτό που κάνουμε; Απλά αυτό που βλέπετε. Παρουσιάζουμε διάφορα προγράμματα, παιχνίδια, e-books κ.α, τα οποία τα βρίσκουμε διάσπαρτα στο διαδίκτυο και τα κατηγοριοποιούμε, με ελληνική περιγραφή για το τι κάνει το καθένα και βάζουμε το Download link για να τα κατεβάσετε. Απλά και κατανοητά μέχρι εδώ ε?

ΔΕΝ λύνουμε προβλήματα ασυμβατότητας! ΔΕΝ διορθώνουμε τυχόν βλάβες στον υπολογιστή σας, ΔΕΝ είμαστε συμβουλευτική εταιρία, γενικά ΔΕΝ είμαστε εταιρία επίλυσης προβλημάτων! Αυτά που διαβάζουμε από τις επίσημες πηγές, αυτά σας λέμε. Μην κάνετε λοιπόν ερωτήσεις τύπου: πως να το κάνω αυτό το μπλιμπλίκι να δουλέψει στον υπολογιστή μου, δεν μου τρέχει, έχει ιό κτλ.
Το μόνο που κάνουμε και το ξαναλέω είναι να σας παρουσιάζουμε δωρεάν ότι βρίσκουμε, τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω!
 Αφού εγκαταστήσετε κάτι στον υπολογιστή σας, είναι δική σας υποχρέωση να βρείτε πως δουλεύει κτλ. Μακάρι να ήμασταν ομάδα 50 ατόμων και να είχαμε τέτοια υπηρεσία ώστε να σας βοηθούσαμε σε αυτό τον τομέα!
Να είστε καλά για την υπομονή σας.

Κυριάκος Οικονομίδης
Διαχειριστής dwrean.net


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram