«Moo0 Voice Recorder» - Δωρεάν εφαρμογή καταγραφής ήχων από μικρόφωνο και υπολογιστή

Δωρεάν πρόγραμμα καταγραφής ήχου από τον υπολογιστή


Το «Moo0 Voice Recorder»  είναι ένα πολύ απλό πρόγραμμα εγγραφής ήχου που αναλαμβάνει την εγγραφή ήχου από το μικρόφωνο ή και ήχους του υπολογιστή. Υπάρχει ρύθμιση γιαυτό, ώστε να επιλέξετε ένα από τα δύο ή και τα δύο μαζί.

Πανεύκολο στη χρήση και είναι πλήρως εξελληνισμένο. Το αποτέλεσμα της εγγραφή μπορείτε να το αποθηκεύσετε σε Wave ή MP3. Επίσης διαθέτει εργαλείο ενίσχυσης της έντασης της εγγραφής έως και 500%.

Με λίγα λόγια, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για εγγραφή διαδικτυακού ραδιοφώνου, μουσική από το youtube ή και οποιασδήποτε άλλης παρόμοιας υπηρεσίας, να καταγράψετε τις συνομιλίες από το Skype κ.α.

Προσοχή: Κατά την διάρκεια της εγκατάσταση, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο όπου σας προτρέπει να εγκαταστήσετε τρίτες εφαρμογές της εταιρίας. Μπορείτε να το αποφύγετε πατώντας decline στο σημείο εκείνο. Δείτε το παρακάτω Screenshot για να καταλάβετε:



Έκδοση: 1.47
Μέγεθος: 3.6 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: moo0.com
Πηγή: ell.moo0.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram