Ψάξε στο dwrean.net:

Snip - Το δωρεάν εργαλείο που παίρνει Screenshots και θα λατρέψετε!

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016


Η Microsoft έφτιαξε το Snip, ένα δωρεάν καταπληκτικό εργαλείο για να παίρνετε screenshots (ελληνιστί: φωτογραφίες), από οποιοδήποτε μέρος του υπολογιστή σας θέλετε. Το καταπληκτικό με αυτό το πρόγραμμα είναι ότι αυτόματα μετά το screenshot ανοίγει ένας καμβάς με την εικόνα που «τραβήξατε», μέσα από τον οποίο μπορείτε να δώσετε ζωντάνια στο Screenshot. Ναι, μην κοιτάτε περίεργα, και εξηγούμαι αμέσως:

Μπορείτε να σχεδιάσετε άμεσα επάνω στην εικόνα, να δώσετε έμφαση εκεί που θέλετε με διάφορα εργαλεία μαρκαρίσματος και σχεδίασης, και το καλύτερο; Να εγγράψετε σε βίντεο όλη αυτή την εργασία και να το σώσετε στον υπολογιστή ή να το μοιράσετε με διάφορους τρόπους στους φίλους σας (facebook, email κτλ.) Υπόψιν, ότι το βίντεο συνοδεύεται και από εγγραφή ήχου από το μικρόφωνο που έχετε στον υπολογιστή σας.


Επίσης, διαθέτει ακόμα 2 εργαλεία: 

Whiteboard: Δηλαδή μπορείτε να ανοίξετε ένα λευκό πίνακα ώστε να αρχίσετε να σχεδιάζετε εκεί μέσα και φυσικά να το εγγράψετε σε βίντεο.

Camera: Ανοίγει την κάμερα του υπολογιστή/λαπτοπ σας, και μπορείτε να πάρετε screenshot το εαυτό σας ή οτιδήποτε βλέπει η κάμερα και μετά να σχεδιάσετε επάνω στο αποτέλεσμα.

Το βίντεο μπορείτε όπως είπαμε να το αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας (σε MP4) ή να το μοιράσετε με λινκ, αφού ανέβει πρώτα στους σέρβερς της Microsoft.Τέλος, να αναφέρουμε ότι το πρόγραμμα «κάθεται ετοιμοπόλεμο» στην κορυφή την οθόνης σας, κρυμμένο, και με ένα άγγιγμα εμφανίζονται οι τρεις βασικές ιδιότητες του, capture, whiteboard, και Camera. 

Έκδοση: 0.1.5
Μέγεθος: 2.08 ΜΒ
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Microsoft
Πηγή: mix.office.com/snip
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.


0 Σχολια...γραψε το δικο σου σχολιο :

δημοσιευση σχολιου

- Εδώ μπορείτε να αφήσετε το σχόλιό σας μόνο Επώνυμα
- Απαγορεύονται τα Greeklish! Ο σχολιασμός πρέπει να είναι μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κάνετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr

Big Brother

Αυτή τη στιγμή στο site μας σουλατσάρουν ολοζώντανα τύποι που ξέρουν τι θα πει ποιότητα