Μήνυμα Διαχειριστή: Η απύθμενη ηλιθιότητα

Ηλιθιότητα και καθημερινότητα



Καλησπέρα φίλες και φίλοι του dwrean.net. Το ξέρουμε ότι οι ηλίθιοι είναι αρκετοί αλλά μερικές φορές δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτά που βλέπουμε.

Στη σελίδα μας, έχουμε κάποια προγράμματα εκμάθησης της τούρκικης γλώσσας (εδώ και εδώ), και αυτό μάλλον ενοχλεί ορισμένους σε σημείο να μας βρίζουν. Κάπως τα έχουν μπερδεμένα μέσα στο μυαλό τους και δεν μπορούν να ξεχωρίσουν βασικά πράγματα και εξηγώ:

Τι σχέση έχει η πολιτική με την εκμάθηση κάποιας ξένης γλώσσας;
Τι σχέση έχει η γνώση που σου προσφέρει μια ξένη γλώσσα, με τις όποιες διαφορές έχουν τα κράτη μεταξύ τους;

Στην τελική, τι σχέση έχουμε εμείς ως dwrean.net με πολιτικό-κοινωνικές διαφορές μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, βάζοντας, απλά, προγράμματα εκμάθησης της τούρκικης γλώσσας! Απίστευτο και όμως ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

Με λίγα λόγια, κάποιοι άρχισαν να μας βρίζουν γιατί βάζουμε λέει "να μαθαίνουν τα Ελληνόπουλα την γλώσσα των εχθρών μας". Εντάξει, η ηλιθιότητα έχει και ένα όριο....ή μήπως όχι?

Σκεφτείτε ορισμένοι πριν αραδιάσετε τις κοτσάνες σας, διότι μεγάλα παιδιά είμαστε και ορισμένες φορές δεν αντέχουμε την Ανθρώπινη Ηλιθιότητα!

σ.σ: Την πειραγμένη εικόνα μάς στην έστειλε αναγνώστρια του site μας. 


Κυριάκος Οικονομίδης
Διαχειριστής

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram