Το dwrean.net έχει την δική του εφαρμογή για Android συσκευές!


Έτοιμη και η αναβάθμιση της Android εφαρμογή μας από την Automon και τον Αντώνη Πανώρη. Όλες οι κατηγορίες ανανεωμένες (προσθέσαμε όλες τις νέες κατηγορίες) για να έχετε άμεσα στην Android συσκευή σας ότι νέο ανεβαίνει στο dwrean.net.

Μια πολύ χρήσιμη επιλογή είναι τα αγαπημένα. Δηλαδή ένα αστεράκι εμφανίζεται σε κάθε ανάρτηση, όπου αν το πατήσετε θα μπει αυτόματα το άρθρο που διαβάζετε στα αγαπημένα ώστε να το έχετε για ανάγνωση αργότερα ή απλά να αποθηκεύετε εκεί ότι σας ενδιαφέρει.Επίσης, από τις ρυθμίσεις μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνιση των άρθρων αλλά και τον χρωματισμό της εφαρμογής. Την πρώτη φορά που θα κατεβάσετε την εφαρμογή, καλύτερα να έχετε ενεργοποιημένο το WiFi και όχι τα δεδομένα του κινητού, διότι θα κατεβούν όλα τα άρθρα που υπάρχουν στο dwrean.net. Αυτό γίνεται μόνο την πρώτη φορά.

Ελπίζουμε να σας αρέσει. Αφήστε το σχόλιό σας για οποιαδήποτε απορία. Επίσης μην ξεχάσετε να βαθμολογήσετε την εφαρμογή μας!

Έκδοση: 2.6.0
Μέγεθος: 9.0 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 και άνω
Κατασκευαστής: Αντώνης Πανώρης
Πηγή: automon.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.