Εδώ ψάχνεις...

Το dwrean.net έχει την δική του εφαρμογή για Android συσκευές!

Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016


Έτοιμη και η αναβάθμιση της Android εφαρμογή μας από την Automon και τον Αντώνη Πανώρη. Όλες οι κατηγορίες ανανεωμένες (προσθέσαμε όλες τις νέες κατηγορίες) για να έχετε άμεσα στην Android συσκευή σας ότι νέο ανεβαίνει στο dwrean.net.

Μια πολύ χρήσιμη επιλογή είναι τα αγαπημένα. Δηλαδή ένα αστεράκι εμφανίζεται σε κάθε ανάρτηση, όπου αν το πατήσετε θα μπει αυτόματα το άρθρο που διαβάζετε στα αγαπημένα ώστε να το έχετε για ανάγνωση αργότερα ή απλά να αποθηκεύετε εκεί ότι σας ενδιαφέρει.Επίσης, από τις ρυθμίσεις μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνιση των άρθρων αλλά και τον χρωματισμό της εφαρμογής. Την πρώτη φορά που θα κατεβάσετε την εφαρμογή, καλύτερα να έχετε ενεργοποιημένο το WiFi και όχι τα δεδομένα του κινητού, διότι θα κατεβούν όλα τα άρθρα που υπάρχουν στο dwrean.net. Αυτό γίνεται μόνο την πρώτη φορά.

Ελπίζουμε να σας αρέσει. Αφήστε το σχόλιό σας για οποιαδήποτε απορία. Επίσης μην ξεχάσετε να βαθμολογήσετε την εφαρμογή μας!

Έκδοση: 2.6.0
Μέγεθος: 9.0 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 και άνω
Κατασκευαστής: Αντώνης Πανώρης
Πηγή: automon.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr